Otkrijte Mazdu, dizajniranu upravo za vas, vozača. S jedinstvenim Mazda KODO dizajnom i Skyactiv tehnologijom, koje sjedinjene stvaraju neraskidiv spoj čovjeka i automobila. 
Mazda to zove Jinba Ittai. To je Mazdin način.

Ovog ljeta iskoristite akciju i uživajte u vožnji u novoj

  • Mazda2 u tri rate po 31.900kuna* , 
  • Mazda CX-3 u tri rate po 45.500 kuna* ili
  • Mazda 6 u tri rate po 68.900kuna*.

Akcija traje do 30.11.2018. ili do isteka zaliha.

Posjetite Mazda centar na adresi Bujanovo 6, Čavle (pored Metroa).

Rezervirajte probnu vožnju putem besplatnog info telefona 0800 1952, putem maila na mazda@autohrvatska.hr ili osobno dolaskom u centar.

Za više informacija posjetite www.autohrvatska.mazda.hr

*Informativna ponuda OTP leasing d.d. za financiranje vozila putem financijskog leasinga u valuti EUR (obračunato po prodajnom tečaju OTP banke za devize na dan 18.10.2018.). Rata uključuje PDV i PPMV.
Važnije informacije vezane za financiranje: trajanje ugovora je 24 mjeseci, trošak obrade je 1,95%. U gore navedene iznose nisu uključeni troškovi osiguranja i registracije vozila. OTP Leasing zadržava pravo obračuna tečajnih razlika u skladu s prodajnim tečajem OTP banke na dan plaćanja dobavljaču. Ova ponuda je informativnog karaktera, te time neobvezujuća za sve strane. Za sve dodatne informacije te informacije o najboljem rješenju i načinu financiranja primjereno Vašim potrebama, stojimo na raspolaganju.

 
w Povratak na vrh