Poslovna grupa Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marki Dacia i Renault. U sklopu Poslovnog centra Split na adresi Ulica Ivana Pavla II 1a, u srijedu, 24.4. svečano je otvoren novi Renault i Dacia prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim marke standardima kvalitete i funkcionalnosti.U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila marki Renault i Dacia, dodatne opreme, rezervnih dijelova i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa.

Provjerite ponudu Renault modela vozila i ponudu za uslugu servisa.
Provjerite ponudu Dacia modela vozila i ponudu za uslugu servisa.

Novi prodajno-servisni centar za marke Renault i Dacia u Kaštel Sućurcu ukupne površine objekta od gotovo 2.200 m2 zatvorenog prostora opremljen je po najvišim standardima marki. Sam objekt izgrađen je na površini od preko 4.000m2, sa prostranim salonom opremljenom po posljednjem standardu marki Renault i Dacia površine 500m2, prostranom radionicom sa 8 dizalica i limarijom  sa 4 radna mjesta te modernom auto lakirnicom, ručnom praonicom, hotelom za gume ukupne postoprodajne površine od gotovo 1.000m2. Servisni centar  je opremljen najmodernijom servisnom opremom te uz uslugu sezonske izmjene guma, preventivnog, korektivnog i redovnog održavanja vozila pruža uslugu i geometrije kotača na jednom od najmodernijih uređaja.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci Renault Nissan Hrvatska na povjerenju  te  naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Renault i Dacia prodajno-servisnog centra.
Uzvanicima se obratila i direktorica prodaje i prodajne mreže Renault Nissan Hrvatska, gospođa Gordana Bursać koja je tom prigodom izjavila kako je Renault i Dacia sada bogatija s novim koncesionarom u splitsko-dalmatinskoj županiji te zaželjela uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova te puno iskorištenje servisnog kapaciteta.
Nakon što je gospođa Bursać simboličnim udarcem u gong svečano proglasila centar otvorenim, druženje se nastavilo u svečanom tonu uz prigodni domjenak obogaćen
francuskom gastronomijom i ugođajem uz taktove dua Lite motive iz vokalnu izvedbu Ane Opaćak.

Već više od 120 godina, Renault neumorno dizajnira vozila izrazito prepoznatljiva i senzualna dizajna, poput Clia, pokreće nove trendove poput jednovolumena Scenica, stvara domišljate inovacije poput „vozila bez ključa“, ili pak nudi napredna tehnološka rješenja dostupna svima, poput sustava 4Control na Meganu. Svrha tih inovacija jest korisnicima pružiti jednostavnije iskustvo vožnje i ugodan boravak u vozilu. 

S druge strane sva vozila marke Dacia rezultat su Renaultove stručnosti. Zato se odlikuju učinkovitim rješenjima u području aktivne i pasivne sigurnosti koja jamče učinkovitu zaštitu.

 

Kontakti centra:
Adresa: Ulica Ivana Pavla II 1a, 21212 Kaštel Sućurac

Renault prodajno-servisni centar:
www.renault.autohrvatska.hr

Prodaja vozila
Tel: 021/ 662 710 , mail: renault.prodaja@autohrvatska.hr
Radno vrijeme: pon-pet 8-18 h, subotom 8-13 h
Servis vozila
Tel: 021/ 662 700, mail: renault.servis@autohrvatska.hr
Radno vrijeme: pon-pet 8-16 h

Dacia prodajno-servisni centar:
www.dacia.autohrvatska.hr

Prodaja vozila
Tel: 021/ 662 715 , mail: dacia.prodaja@autohrvatska.hr
Radno vrijeme: pon-pet 8-18 h, subotom 8-13 h
Servis vozila
Tel: 021/ 662 700,, mail: dacia.servis@autohrvatska.hr
Radno vrijeme: pon-pet 8-16 h

 
w Povratak na vrh