Auto Hrvatska i ove godine na Roll Showu

03.09.2021.

Dođite i posjetite nas i saznajte koji su noviteti na tržištu!
U organizaciji renomiranog časopisa Kamion&Bus po dvanaesti put će se održati Kamion&Bus Roll Show, međunarodna izložba gospodarskih vozila te njihove prateće opreme. Izložba će se održati pored West Gate Shopping Cityja kod Zagreba, 10 i 11. rujna. Poslovna grupa Auto Hrvatska će i ove godine sudjelovati na izložbi kako bi predstavila bogatu ponudu gospodarskog programa.

Poslovna grupa Auto Hrvatska s ponosom će predstaviti novu generaciju MAN kamiona i dobitnika titule „Međunarodni kamion godine 2021“. Također, svi posjetitelji će moći uživati u bogato opremljenim te moderno dizajniranim MAN, Neoplan i Otokar autobusima. Ford Trucks predstavit će atraktivan tegljač F-MAX, a uz to, izložit će se i model priključnih vozila marke Kässbohrer.  Osim izložbi vozila svjetski poznatih marki posjetiteljima na raspolaganju će biti predstavnici gospodarskog programa Poslovne grupe Auto Hrvatska kao i MAN-ov Profi Drive trener koji će dodatno pojasniti prednosti kamiona MAN. Radno vrijeme Kamion&Bus Roll Show-a je od 9 do 18 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje koji imaju EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili brzi antigenski test (BAT), sukladno propisanim epidemiološkim mjerama. Brzi antigenski test bit će moguće napraviti na samom ulazu u organizaciji i trošku Kamion&Busa. 
vrh stranice