Auto Hrvatska bogatija za još jedan brand

21.05.2022.

Brand Isuzu sada je dio gospodarskog programa Poslovne grupe Auto Hrvatska.
U prostorijama Poslovne grupe Auto Hrvatska, 18. svibnja potpisan je ugovor za distribuciju i servis Isuzu vozila između Poslovne grupe Auto Hrvatska i tvrtke Midi Europe SRL. Potpisnici  ugovora bili su Roberto Brendaglia, direktor prodaje tvrtke Midi Europe SRL, Velimir Marović, glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska te Lari Host, direktor tvrtke KAM i BUS Importer.

Isuzu je jedan od najznačajnijih japanskih proizvođača vozila s više od 100 godina tradicije i iskustva. Komponente za Isuzu kamione proizvode se u Japanu, a zatim se distribuiraju za Italiju, gdje se montira konačni proizvod za europsko tržište. Riječ je o vozilima vrhunske kvalitete koji zadovoljavaju sve standarde po pitanju pasivne i aktivne sigurnosti. 

Isuzu kamione ukupne dozvoljene mase od 3,5 do 14 tona odlikuju visok stupanj kvalitete i inovativna tehnologija, a robusna šasija omogućava veliki broj specijaliziranih nadogradnji. Upravljanje i manevriranje Isuzu kamionima je izuzetno jednostavno i u uskim prostorima zbog njihovog iznimno malog radijusa okretaja. Zahvaljujući niskim troškovima održavanja, izdržljivosti i inovativnosti danas su ovi kamioni među najprodavanijima u ovom segmentu u Japanu, SAD-u i Australiji. 

Ovim ugovorom dodatno je proširen i osnažen gospodarski program Poslovne grupe Auto Hrvatska te je već široka ponuda vozila u gospodarskom programu bogatija za još jedan inovativni brand.  


vrh stranice