30 rabljenih MAN tegljača za Primacošped

08.02.2021.

Primacošped je u siječnju preuzeo 30 tegljača, potvrđujući tako zadovoljstvo markom MAN, kao i održavanjem vozila u ovlaštenoj servisnoj mreži.
Riječ je o tegljačima MAN TGX 18.480 4x2 BLS iz 2016. godine sa standardnom špediterskom opremom, automatiziranim mjenjačem s intarderom te klimatiziranom XLX kabinom. Primacošped se prilikom kupnje rabljenih vozila odlučio i za dokupljeno tvorničko jamstvo u trajanju od 24 mjeseca.

Primacošped je visoko specijalizirano poduzeće u pružanju usluga transporta pod hladnim lancem pod cGDP & TAPA standardima za mnoge globalne i regionalne kompanije. Usluge transporta obavljaju za farmaceutsku, energetsku, automobilsku, duhansku, kozmetičku i računalnu industriju. Suradnja tvrtki Primacošped i Auto Hrvatska započela je 2010. godine. Od tada pa sve do danas, održavaju se kvalitetni partnerski odnosi na obostrano zadovoljstvo.

Direktoru Primacošpeda Petru Šimiću, tegljače je predao Mario Fabek, izvršni direktor za program gospodarskih vozila Poslovne grupe Auto Hrvatska.

vrh stranice