Stručnjaci za sve vrste popravaka rashladnih komora

10.03.2023.

Educirani tim servisnih stručnjaka uz pomoć specijalnih alata obavlja najsloženije zahvate i popravke na rashladnim komorama svih proizvođača.

Uslijed ljetnih mjeseci i sezone vrućina distribucijska vozila s rashladnim komorama pod velikim su opterećenjem i stalno u pokretu. Upravo tada se i dogodi najviše oštećenja koja posljedično utječu na rad i funkcionalnost poluprikolica, prikolica i same rashladne komore. Velika oštećenja predstavljaju rizik za vlasnike zbog mogućeg dužeg stajanja vozila u servisu. Ipak, ni manja oštećenja nisu zanemariva. Vozilo tada ne gubi mogućnost vožnje, no mogu imati utjecaj na termo izolacijska svojstva vozila što automatski narušava njegovu funkcionalnost. Oštećenja je važno sanirati na vrijeme kako zbog vanjskih utjecaja ne bi došlo do još veće štete.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri ovlašteni je Schmitz Cargobull i Krone servis za popravak svih tipova rashladnih komora. Osim Schmitz Cargobull i Krone rashladnih komora, stručnjaci iz Auto Hrvatske mogu popraviti rashladne komore svih marki i tipova koji su izrađeni od poliestera ili feroplast panela. Popravci se obavljaju u servisnim radionicama u Varaždinu i Zadru. U cilju pružanja maksimalne kvalitete servisnih usluga, servisni djelatnici kontinuirano pohađaju stručna usavršavanja na temu popravaka hladnjača i rashladnih komora, čime su osposobljeni i educirani i za najsloženije zahvate.

Za obavljanje zahtjevnijih popravaka na rashladnim komorama potreban je specijalni alat kao što je vakuum lift. Pomoću vakuum lifta, koji podržava nosivost od 1,4 t oštećenja moguće je skinuti kompletan stari bočni panel rashladne komore te potom montirati novi. Isti postupak vrijedi i za krovne panele. Neovisno je li na komori oštećena bočna površina, podnica ili ugao, svi oštećeni dijelovi rashladne komore mogu se po potrebi rastaviti i potom popraviti ili zamijeniti novim dijelovima, ovisno o vrsti oštećenja. Nakon što se skinu poprečne i uzdužne letvice, rastavljene panel ploče se očiste od starog ljepila i prašine te se nanosi novo ljepilo, nakon čega slijedi montaža novih panel ploča, a ispod novih letvica prostor se puni termo izolacijskom pjenom i brtvi masom protiv propuštanja vode. Lakirati se može samo dio komore koji je popravljen ili cijela komora, dok je popravljenu rashladnu komoru moguće i oblijepiti originalnim naljepnicama.

Servisne radionice u Varaždinu i Zadru nude usluge:

  popravak svih vrsta i tipova hladnjača
  popravak svih vrsta panela
  popravak podova
  lakiranje i poliranje vanjskih panela
  mogućnost izrada naljepnica na popravljenim panelima
  ovlašteni Schmitz Cargobull i Krone servisni partner

vrh stranice