Maksimalna učinkovitost bez dodatnih troškova

25.05.2021.

Digitalizacija procesa u servisu radi u vašu korist.
Aktivni prijem vozila je osobna razmjena informacija između vas i servisne radionice koja osigurava jedinstvenu kvalitetu u međusobnoj komunikaciji i savjetovanju. Pri tome naš stručni suradnik u servisu zajedno s vama pregledava vozilo i razgovara o eventualnim nedostacima. Aktivni prijem vozila traje otprilike 20 minuta, besplatan je i omogućuje prepoznavanje i otklanjanje nedostataka na vašem vozilu.

Suradnik u servisu će vam pri prihvatu vozila pokazati nedostatke direktno na vozilu te vam nakon pregleda dati povratnu informaciju i savjetovati vas vezano za daljnje postupke. Cilj je sistematična procjena stanja vozila i davanje preporuke za eventualne popravke. Na ovaj način ćete izbjeći dodatne odlaske u radionicu u kratkom vremenskom razdoblju te će vaše vozilo biti maksimalno raspoloživo.

Pregled obuhvaća unutarnju i vanjsku provjeru vozila te donjeg dijela vozila s posebnim osvrtom na provjeru istrošenosti kočionih obloga, svjetala, sustav upravljanja, guma, brtvljenja motora, mjenjača, stražnjih osovina i rashladnog sustava te sustava ispušnih plinova. Kompletan proces provjere je digitaliziran i to na način da se pregled vrši preko mobilne aplikacije za aktivni prijem koja je softverski sinkronizirana s radnim nalogom u servisnoj radionici. Uz pomoć unaprijed ponuđene kontrolne liste, putem aplikacije mogu se zabilježiti, potpisati i pohraniti informacije o oštećenjima i nedostatcima na vozilu, a dodatna mogućnost je što se sve može popratiti i fotografijama koje se automatski sinkroniziraju sa servisnim predmetom u radionici. Rezultat je točniji i brži pregled koji je u potpunosti transparentan za kupca.

Prednosti aktivnog prijema vašeg vozila su mnogobrojne, a mi izdvajamo sljedeće: 
• Zaprimanje vozila uz vaše prisustvo
• Individualne preporuke servisnog savjetnika
• Pravovremeno otkrivanje i otklanjanje nedostataka
• Planiranje svih potrebnih radova u jednom terminu
• Smanjenje vremena čekanja
• Povećanje raspoloživosti vašeg vozila

Uz aktivni prijem u našim servisnim radionicama možete zatražiti i besplatan dijagnostički pregled vašeg vozila što vam u kombinaciji s opcijom aktivnog prijema osigurava veću učinkovitost, minimalne troškove i maksimalnu raspoloživost vašeg vozila.
vrh stranice