Kontaktni centar Auto Hrvatske započeo s radom

25.03.2022.

Početkom ožujka s radom je započeo kontaktni centar za osobni i gospodarski program Poslovne grupe Auto Hrvatska.
Kontaktni centar pokrenut je radi brže i kvalitetnije komunikacije sa strankama, standardizacije ponude i usluga za sve korisnike i klijente te s ciljem smanjenja broja propuštenih poziva i bolje sistematizacije. Kontaktni centar funkcionira putem novog sustava kojem se pripojio već postojeći kontaktni centar za osobni program smješten u Zadru, u funkciji od prošle godine. Tim se objedinjenjem želi postići sinergijski učinak te ujednačenost i bolju kvalitetu usluge.

S ponosom možemo reći da smo za ovaj posao odabrali najbolje stručnjake iz svakog segmenta poslovanja. Djelatnici kontaktni centra su najiskusniji kolege s visokom razinom znanja i kompetencija koji na sve primljene upite mogu ponuditi stručan, kvalitetan i cjelovit odgovor.

Jedinstveni besplatni broj kontaktni centra je 0800 1952. Broj 1952 označava godinu osnivanja Auto Hrvatske. Upravo je taj veliki jubilej, 70 godina djelovanja, savršena prigoda za puštanje u rad još jednog, novog segmenta našeg poslovanja.

Krajnji je cilj našim korisnicima u svim segmentima poslovanja ponuditi kvalitetnu uslugu, u čemu će nam novi kontaktni centar svakako pomoći i pridonijeti još većem zadovoljstvu klijenata. Našim kolegama želimo puno uspjeha u radu, a korisnicima ugodno iskustvo i da što brže dođu do svake potrebne informacije.

vrh stranice