Toyo Tires već preko 70 godina posluje prema jasno definiranim načelima poslovanja: inovativnost, kvaliteta, izvrsne performanse i usluga. Toyo Tires gume jamče visoku razinu stabilnosti vozila u zavojima, odličan prijenos sila kočenja i ubrzanja i smanjenu potrošnju goriva te su prepoznate kao best buy gume jer nude optimalan sklad između kvalitete i cijene. Toyo Tires kontinuirano poboljšava tehnologiju, usredotočujući svoj razvoj novih proizvoda kako bi nastojao premašiti zahtjeve svjetskih najzahtjevnijih proizvođača automobila. Asortiman guma obuhvaća širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim natjecanjima, gume za SUV i 4x4 vozila te ekološku liniju guma.

Zimski program Toyo Tires guma obuhvaća modele:

  • Snowprox S954 koji je dizajniran za veće, snažnije automobile
  • Snowprox S943 koji je dizajniran za manje i autompobile srednje klase
  • Open Country W/T koji je dizajniran za SUV vozila i vozila s pogonom na sva četiri kotača
  • Celsius nova cjelogodišnja guma

 Toyo Celsius

Nova cjelogodišnja guma za osobna i SUV vozila.
Nova Toyo Celsius guma najbolji je izbor za udobnu i sigurnu vožnju tijekom cijele godine. Bolja mobilnost pri niskim temperaturama znači da ne treba mijenjati gume kada se promijeni vrijeme. Celsius omogućuje kontrolu na snježnim i mokrim cestama za širok raspon malih i srednjih osobnih vozila. Inovativne komponente u kombinaciji pružaju vrlo svestrane
performanse za kontinuirano sigurno upravljanje vozilom u bilo kojim uvjetima. Nova Celsius guma predstavlja pametan
izbor inteligentnog vozača.
Indeks brzine H, T i V. 14 - 20 inča

Toyo Snowprox 954

Nova zimska guma iznimno visokih performansi, Snowprox S954, savršeno odgovara zahtjevima suvremenih vozila srednje i visoke klase. Snowprox S954 nudi pouzdano kočenje i prianjanje na mokrim i snježnim cestama. Glavne inovacije u dezenu gaznoga sloja i tehnologiji smjese pružaju sigurno i precizno upravljanje u tipičnim europskim zimskim uvjetima.
Indeks brzine H, V i W. 16 - 20 inča.

Toyo Snowprox 943

Nove gume Snowprox S943 zamjenjuju prethodne Snowprox 942 u mnogim dimenzijama. Snowprox S943 gume omogućuju bolje prijanjanje gume na površinu i smanjenje otpora kotrljanja gume. Guma visokih performansi za vožnju na suhoj, mokroj i snježnoj podlozi sa produženim vijekom trajanja.
Indeks brzine H i T. 14 - 17 inča.

Toyo Open Country W/T

Open Country W/T je zimska guma namijenjena za 4x4 i SUV vozila. Funkcionalan i asimetričan gazni sloj pruža čvrsti kontakt na tlo što rezultira izvrsnim upravljanjem i performansama na mokroj i snježnoj podlozi.
Indeks brzine H, T i V. 15 - 20 inča.

svim našim prodajno-servisnim centrima za osobna vozila u mogućnosti smo Vam ponuditi kupnju novih guma te uslugu montaže i demontaže i vansezonskog skladištenja guma.

U servisnim centrima  za sve marke vozila na lokacijama u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Zadru moguće je obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.  

Obratite nam se s povjerenjem, naši prodajni i servisni savjetnici stoje Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja!

Centar Zagreb, Radnička cesta 182, tel. 01 6167 792, zg.radnicka.servis@autohrvatska.hr
Centar Zagreb, Heinzelova 70, tel. 01 6167 695 zg.heinzelova.servis@autohrvatska.hr
Centar Zadar, Franka Lisice 85, tel. 023 344 810, zd.servis@autohrvatska.hr
Centar Rijeka, Bujanovo 6, Čavle, tel. 051 512 090, ri.servis@autohrvatska.hr
Centar Karlovac, Zagrebačka 15f, tel.  047 658 032, ka.servis@autohrvatska.hr

Zimske gume moguće je kupiti i online uz uslugu ugradnje u preko 30 servisnih radionica ili dostavom na kućnu adresu.

 
w Povratak na vrh