Uz proljeće je nažalost stigla i sezona najčešćih alergena koji izazivaju alergijske reakcije koje otežavaju vožnju i mogu ugroziti Vašu sigurnost. Zato je važno da zrak u kabini vozila bude čist i svjež.​

Redovito održavanje klima-uređaja nužni su kako bi se osigurao kvalitetan zrak i ugodna temperatura u vozilu te spriječilo rošenje stakala. Na taj se način također uništavaju bakterije i uklanjaju neugodni mirisi.

Odgovarajuća količina rashladnog plina i ulja jamči optimalan rad vašeg klima-uređaja i produljuje njegov životni vijek. Filtar putničkog prostora sprječava ulazak mikročestica i neugodnih mirisa u vozilo. Nakon nekog vremena filtar se začepi. Redovitom zamjenom osigurat ćete zdrav i svjež zrak u vozilu i izbjeći eventualne alergije te upale dišnih putova.

Brinemo o sigurnosti i ispravnosti vašeg vozila i vašem zdravlju!

Iskoristite akcijski paket i provjerite ispravnost vašeg vozila tijekom lipnja i uz korištenje servisnih usluga u ovlaštenom Renault servisnom centru u Kaštel Sućurcu iskoristite uslugu pregleda klima uređaja i punjenje rashladnim plinom za samo 1 kunu!

Usluga pregleda klima uređaja i punjenja rashladnim plinom uključuje:

  • vizualni pregled klima sustava i kontrola odvoda kondenzata
  • ispitivanje temperature izlaznog zraka
  • kontrolu stanja filtera putničkog prostora
  • nadopunu plinom do max 300g.

Akcija traje od 1. do 30. lipnja 2020.

Servisirajte vozilo kod nas pod punim povjerenjem.

Vaš

Ovlašteni Renault servisni centar u Kaštel Sućurcu
Ulica Ivana Pavla II 1a, 21212 Kaštel Sućurac
021 662 700, st.servis@autohrvatska.hr

Kako do nas?

Naručite se za servis

Kontaktirajte nas!

 
w Povratak na vrh