UPOZNAJTE POTPUNO NOVU MAZDU MX-30

Potpuno nova, potpuno električna, savršena za vas.

Potpuno nova Mazda MX-30 osmišljena je kako bi zadovoljila svakodnevne potrebe aktivnih urbanih obitelji i pojedinaca. Moderna i elegantna izvana uz prostranu unutrašnjost, ne samo da nudi odličnu upravljivost, već i domet i svestranost koji su vam potrebni u svakodnevnom životu.

Jednostavan, s čovjekom u središtu. Moderan dizajn KODO.

Elegantna, moderna vanjština potpuno nove Mazde MX-30 omogućuje jedinstvenu ravnotežu između stila i uzbuđenja. Dizajn Kodo u čijem je središtu čovjek odražava jaku osobnost, s fokusom na ono što je bitno: jednostavnost i snagu, kao i lakoću i vitalnost. Bez obzira na to radi li se o opuštajućem izlasku navečer ili službenom sastanku – prekrasno se uklapa, no uvijek ostavlja jak dojam.

Prostor u kome možete biti svoji.

Profinjena izrada i povezane usluge u potpuno novoj Mazdi MX-30 osmišljene su za aktivni stil života. Očekuju vas vrhunski i visokokvalitetni materijali koji ulijevaju osjećaj mirnoće čak i tijekom najnapornijih dana, uz dovoljno prostora za zajedničke aktivnosti s prijateljima i obitelji.

Istinski užitak u vožnji na Mazdin način. Elektrificirana.

Potpuno nova Mazda MX-30 užitak u vožnji Mazde pretvara u električno vozilo, osmišljeno s vašim dnevnim urbanim potrebama u mislima. Takvo neprestano poboljšanje osjećaja Jinba-Ittai omogućuje doživljaj samopouzdane vožnje, odgovarajuću bateriju za svakodnevni gradski život i poboljšane sigurnosne značajke.

Sigurnost koja se brine o vama i vašim putnicima.

Vi se brinete o svojoj obitelji i prijateljima: mi se brinemo o vašoj sigurnosti. Potpuno nova Mazda MX-30 pruža visoku razinu sigurnosti i pouzdanosti, opremljena je aktivnim, pasivnim i mjerama za sigurnost baterija. Uz Mazdu ste u dobrim rukama, tako da na cesti možete biti potpuno mirni.

Više informacija o Mazdi MX-30.

Posjetite Vaš ovlašteni Mazda centar
Bujanovo 6, Čavle
051 444 983
mazda@autohrvatska.hr
https://autohrvatska.mazda.hr/

 
w Povratak na vrh