Novi SUV PEUGEOT 3008, iskoristite priliku za odmah dostupna vozila uz 0% kamata i besplatno servisiranje i produljeno jamstvo!

U komercijalnoj ponudi sve fizičke osobe, obrtnici i mali poduzetnici prilikom kupnje novog osobnog vozila Peugeot 3008 sa zalihe, mogu iskoristiti mogućnost financiranja vozila putem financijskog leasinga „Peugeot financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.) po modelu trećina. Godišnja fiksna kamatna stopa u EUR iznosi 0%. Jednokratna naknada zaključenja ugovora iznosi 1,5% od kupoprodajne cijene vozila. EKS će iznositi 1,57%, uvećano za troškove kasko osiguranja koje je obavezno u obje godine leasing ugovora. Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseca (plaćanje 35% na početku, 32,5% po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalih 32,5% nakon 24 mjeseca). Opcija kupnje objekta leasinga pri redovnom isteku ugovora iznosi 100 EUR plativo u kunskoj protuvrijednosti prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d., na dan plaćanja.

Kupcima poklanjamo i 4 godine jamstva, koje obuhvaća 2 godine tvorničkog jamstva te produljeno jamstvo za 3. i 4. godinu ili 80000 km. 4 godine servisiranja ili 80.000 km obuhvaća redovno servisiranje prema planu održavanja: postupci održavanja predviđeni su u Planu održavanja za normalne uvjete korištenja vozila, a isključeni su otežani uvjeti korištenja. Ti postupci uključuju zamjenu dijelova, čija zamjena je izričito predviđena u Planu održavanja, ali ne i zamjenu ostalih potrošnih dijelova.

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Fotografija automobila je simbolična. Ponuda je ograničena i traje do isteka zaliha za sve fizičke osobe, obrtnike i male poduzetnike, ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car, auto škole i prerađena vozila. Za više informacija obratite se najbližem Peugeot koncesionaru.

Kontaktirajte nas za sve informacije o dostupnim Peugoet vozilima.
Kako do nas?

Vaš,

Peugeot prodajno-servisni centar
Heinzelova 70, 10000 Zagreb
tel. 01 6167 764, peugeot@autohrvatska.hr

 
w Povratak na vrh