Novi TWINGO dostupan je u tri verzije. Odaberite verziju koja vam odgovara!

PAKET LIFE  - početna cijena od 69.650kn
PAKET ZEN -
početna cijena od 79.650kn
PAKET INTENS -
početna cijena od 90.650kn

Saznajte više
Posjetite vaš Renaut prodajno-servisni centar

S novim LED svjetlosnim potpisom i novim 16-inčnim Monega naplatcima novi TWINGO predstavlja se u šik modernom svjetlu. Još više profinjenosti donose nove boje i ukrasi, ultimativni šik! Unutrašnjost je vaša. Prostor, svjetlo, svijetle boje... Paketima za prilagodbu uredite unutrašnjost po svom ukusu. Mnoštvo je originalnih ideja!

S ugrađenim tabletom EASY LINK sa zaslonom osjetljivim na dodir vaš novi TWINGO postaje vaš talentirani suvozač.

Spojite svoj Apple™ ili Android™ pametni telefon i pristupite omiljenim aplikacijama sa 7-inčnog zaslona. Uživajte u potpunom Renault EASY CONNECT doživljaju s aplikacijom MY Renault*. Nadgledajte putovanje, provjerite kako vozite, sigurno upravljajte radiom i telefonom... S aplikacijom R&GO ništa nije lakše nego povezati svoj pametni telefon i Android Auto radio.

Zahvaljujući servo upravljaču i radijusu zakretanja kotača može se parkirati i na najuža parkirna mjesta. Prava je zvijezda u tri zaokreta... a time ste i vi! Učinkoviti motori omogućuju vam da jednako uživate krstareći gradom ili otvorenom cestom. Automatski EDC mjenjač s dvostrukom spojkom savršeni je suputnik u gradu.

U putničkoj kabini najvažnija je prostranost. Zato je tu 5 vrata, stražnja klupa koja se preklapa po sredini, ravan podi utovarna dužina od 2,31 m, pa je tako sve moguće. Novi pametni pretinci za odlaganje* uvijek daju najbolja rješenja! Sve ima svoje mjesto, od boce za vodu do prijenosnog računala... A prtljažnik je neizmjerno praktičan: njegov ravni pod idealne je visine.

Novi Renault TWINGO vrlo je praktičan u svakodnevnoj vožnji, a da pritom nije zanemarena sigurnost. Upozorenje na skretanje s prometne trake, tempomat – ograničivač brzine, elektronski sustav stabilnosti vozila (ESC) te prednji i bočni zračni jastuci... Vozite se u novom TWINGU potpuno sigurni!

 
w Povratak na vrh