Ovoga petka od 15-18 sati ispred Papas bara na adresi Šetalište Dr. Franje Tuđmana 1 i upoznajte Volkswagen T-roca, Tiguana i Pola!

Posjetite nas, poslikajte se sa novim VW Tiguanom, budite kreativni i objavite svoju fotografiju na facebook stranici karlovacki.hr. i odvezite se na vikend odmor sa novim Tiguanom i ne brinite jer dolazi sa punim rezervoarom goriva!
Navedite ispod fotografije s kime bi voljeli ići na putovanje s Tiguanom uz obvezni #karlovacki i #autohrvatska u opisu slike.
Stručni žiri Karlovački.hr i Auto Hrvatske će odabrati najoriginalniju fotografiju u ponedjeljak, 16.7. Rezultati će biti objavljeni na facebook stranici karlovacki.hr i Auto Hrvatske.

Sretno!

Cijenite dobar dizajn i samostalnost? Samouvjereni T-Roc ističe se svojim ekspresivnim crossover dizajnom i brojnim mogućnostima individualizacije. Ostavite snažan dojam. Veselite se ekspresivnom dizajnu, brojnim mogućnostima individualizacije i izrazito kvalitetnoj obradi svakog detalja: T-Roc zna kako oduševiti.

Onroad, offroad i online - novi Tiguan vam na svakom terenu nudi pregršt mogućnosti. Sa svojim modernim tehnologijama i suverenim voznim svojstvima ovaj će vam model pružiti podršku u svemu što želite postići. Neovisno o tome radi li se o dinamično elegantnoj varijanti Highline ili varijanti R-Line s još izraženijim sportskim karakteristikama, novi Tiguan će održati ono što prvi dojam obećava.

Novi Polo pazi na vas. Još više sigurnosnih potpora nego u prethodnom modelu promatra sve što se zbiva oko vas. Pritom najviše pozornosti privlači on sam. To može zahvaliti kompletnom dizajnu s niže postavljenom bočnom linijom, dinamičnim žljebovima i glavnim svjetlima novog oblika. I to na svakom putovanju.

Slike su simbolične.

 
w Povratak na vrh