Apollo akcija: Uz kupnju teretnih guma na poklon FRIŽIDER!

01.03.2023.

Bliži nam se proljeće, a s njim dolazi i nova Apollo akcija!
Stiže nam proljeće, a s njim i nova Apollo akcija! Uz kupnju 18 ili 24 komada Apollo guma za gospodarska vozila na poklon dobivate DREIHA COOLBOX CBX35 FRIŽIDER (za 18 guma), odnosno MAMMOOTH ENT V42W FRIŽIDER (za 24 gume). 

Akcija se odnosi na sve 22,5'' gume iz asortimana Apollo Tyres i traje do 31.05.2023.

Zašto odabrati Apollo gume? Apollo gume su europski proizvod u segmentu srednje kvalitete. Razvijene u Nizozemskoj, a proizvedene u Mađarskoj, svojom pouzdanosti, širokim asortimanom, konkurentom cijenom i kvalitetnom izvedbom osvojile su brojne vlasnike velikih flota na hrvatskom tržištu. Blizina tvornice u susjednoj Mađarskoj jamči dostupnost i brzu isporuku. Auto Hrvatska prodajno servisni centri zastupnik je za teretni program Apollo guma što je dodana garancija kvalitete i pouzdanosti. 

Najnoviji model ovog branda je regionalna pogonska guma nove generacije Endu™Race RD 2 (22,5). Dizajnirana je za prijevoz na srednje i duge udaljenosti, a posjeduje iznimne performanse prianjanja u svim vremenskim uvjetima te postiže veliku kilometražu i dugotrajnost. Uz pomoć jedinstvene tehnologije skrivenih utora (HG Tech) s višestrukim rubnim blokovima ramena i novog dizajna gazećeg sloja s inovativnom tehnologijom smjese, ova guma predstavlja vrhunski proizvod u svom segmentu. Dodatnu sigurnost jamči izuzetno ojačana noseća struktura koja se slobodno okreće s optimiziranim kućištem nosivosti.  Također izdvajamo i prošlogodišnji model guma za prikolicu Endu™Race RT 2 (22,5). Krase je vrhunske performanse, najbolji kapacitet opterećenja u klasi, odličan vijek trajanja te prilagodljivost svim vremenskim uvjetima. Nova inovativna smjesa gazećeg sloja i šire kontaktno područje jamče stabilnost, a poboljšana čvrstoća osigurava sigurnost u svim godišnjim dobima.

Za savjete oko kupnje guma i dodatna pitanja oko njihovog održavanja na raspolaganju vam stoje stručnjaci iz Auto Hrvatske.

Specifikacije uređaja:

DREIHA COOLBOX CBX35 (za 18 guma)

DimenzijE: 69 x 34.5 x 38.2 cm
Kapacitet: 35 L

- rad s priključcima 12/24 V ili 100-240 V
- temperaturni raspon od +20 °C do -20 °C
- digitalni prikaz temperature
- upravljanje putem aplikacije (I-OS i Android)
- ugrađen LG kompresor za hlađenje

MAMMOOTH ENT V42W  (za 24 gume)

Dimenzije: 69 x 41.2 x 46.5 cm
Kapacitet: 42 L

- kompresorski auto hladnjak
- rad s priključcima 12/24/230 V
- temperaturni raspon od +20 °C do -20 °C
- kotači za lakši transport
- USB punjač

vrh stranice