Akcija besplatne dostave za Continental i Toyo gume!

02.11.2021.

Besplatna dostava uz kupnju Continental i Toyo guma za osobna vozila. Kupce guma 16'' i više razveseliti će i vrijedan poklon.

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma zvuči primamljivo, a kada su u pitanju i dodatne pogodnosti odluka o kupnji još je lakša. Za kupljene 4 gume za osobna vozila brandova Continental i Toyo osigurali smo za vas besplatnu dostavu. Ponuda se odnosi isključivo na gume kupljene preko webshopa. Svakog kupca Continental ili Toyo guma za osobna vozila 16'' i više čeka i vrijedan poklon

Radi se o setu dvije profesionalne svjetiljke poznatog danskog branda Scangrip i to MAG PEN 3 i naglavna svjetiljka ZONE. Scangrip svjetiljke dizajnirane su za profesionalce, a zbog svoje izvedbe, funkcionalnosti i široke primjenjivosti sve se više koriste i kao hobby alat.

Tako ZONE naglavna svjetiljka iz ovog seta može biti korisna za kućne popravke, vožnju biciklom ili trčanje po neosvijetljenom terenu, dok MAG PEN 3 svjetiljka u obliku olovke s lakoćom zamjenjuje svaku kućnu prenosivu svjetiljku, no s puno jačim osvjetljenjem, podesivim magnetom, mogućnosti punjenja i dužim vremenom rada. Cijena ovog seta u slobodnoj prodaji nešto je manja od 500,00 kn. Akcija traje od 02.11. do 15.11. 

Za sve dodatne informacije i savjete prilikom kupovine dostupni su vam naši stručnjaci putem besplatnog info telefona 0800 1952 i e-maila webprodaja@autohrvatska.hr.

Adresa za sigurnu online kupovinu – shop.autohrvatska.hr

vrh stranice