Auto Hrvatska Automobili d.o.o.

U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili posluje šest prodajno-servisnih centara za osobna vozila. U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih dostavnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat  i ovlašteni  servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen i Audi te ovlašteni servis za VW, Audi i Škoda vozila , u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis Mazdinih vozila, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda i ovlašteni servis za vozila VW, Škoda, Ford i Fiat te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia. Centri u Zadru i Splitu, osim suvremene servisne opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici.

Auto Tangenta d.o.o.

Članica Poslovne grupe registrirana za zastupanje u osiguranju osoba i imovine.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o.

Organizacija prodajno-servisnih centara u Zagrebu, Karlovcu, Rijeci, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Pazinu korisnicima nudi nova i rabljena gospodarska vozila MAN i Neoplan, servisne usluge, rezervne dijelove uglednih svjetskih dobavljača te održavanje i servis za kamione i autobuse različitih proizvođača. Ovlašteni je partner za održavanje i popravak MAN-ovih kamiona i MAN-ovih, Neoplanovih i Otokarovih autobusa. Veličina i opremljenost radionica, kao i akumulirano znanje i iskustvo zaposlenika, omogućili su da se, osim za održavanje MAN-ovih i Neoplanovih vozila, kapaciteti aktiviraju za popravak gospodarskih i priključnih vozila drugih proizvođača. Od kraja 2010. godine sve radionice ispunjavaju normu kvalitete HRN EN ISO 9001:2009. .

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. Podružnica Auto Hrvatska Autodijelovi

Podružnica Auto Hrvatska Autodijelovi uvozi i distribuira proizvode svjetskih proizvođača iz područja autoindustrije (gume, akumulatori, ulja). U ponudi je i asortiman industrijske i servisne opreme (alati, ležajevi, dizalice i ostala oprema za razne servisne radionice) za koju se, uz ugradnju kod partnera, pruža usluga servisa kroz čitav radni vijek opreme.

MAN Importer Hrvatska d.o.o.

MAN Importer Hrvatska d.o.o. glavni je uvoznik gospodarskih vozila uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Republike Hrvatske. U ponudi su MAN-ovi kamioni u rasponu od 6 do 48 tona nosivosti te MAN-ovi i Neoplanovi autobusi za gradski, prigradski i turistički prijevoz, kao i originalni rezervni dijelovi.

KAM i BUS Importer d.o.o.

KAM i BUS Importer d.o.o. glavni je uvoznik gospodarskih vozila Ford Trucks za tržište Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije sa sjedištem u Radničkoj cesti 182 u Zagrebu. U ponudi su Fordovi kamioni u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone pokretani vlastitim FORD ecotorq motorima snage od 330 do 480 KS. Svoju primjenu nalaze u distribuciji, komunalnom segmentu, građevinskom segmentu i regionalnom transportu. Uz nova i rabljena vozila, uvoznik organizira prodaju originalnih rezervnih dijelova i opreme. Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu.   Radionica u sklopu objekta prilagođena je svim zahtjevima servisiranja gospodarskih vozila i opremljena potrebnim specijalnim alatima, suvremenom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

MAN Importer BH d.o.o.

MAN Importer BH d.o.o. glavni je uvoznik kamiona uglednog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Bosne i Hercegovine. Korisnicima nudimo nove i rabljene kamione, kompletnu servisnu podršku i MAN originalne rezervne dijelove. MAN-ova vozila odlikuje visok stupanj kvalitete izrade, naglašena ekonomičnost, velika izdržljivost i trajnost u najtežim uvjetima rada, te prilagođenost svim specifičnim potrebama kupaca. Cilj nam je da uz pouzdana i učinkovita vozila, visoki standardi poslovanja i kompetentnost djelatnika u konačnici rezultiraju još boljom uslugom za sve korisnike MAN vozila.

KAM i BUS d.o.o.

KAM i BUS d.o.o u Bosni i Hercegovini posluje od 2013. godine sa sjedištem u Matuzićima u općini Doboj Jug, prodajno-servisnim centrom u Laktašima u blizini Banja Luke otvorenim 2014. godine te novoj lokaciji PSC Sarajevo u Ilidži. Od 2016. godine KAM i BUS postaje ovlašteni MAN prodajno-servisni partner za prodaju novih i rabljenih kamiona, originalne rezervne dijelove te servis i održavanje vozila. Prodaja rabljenih kamiona svih marki zaokružena je ponudom dijelova i opreme provjerenih svjetskih proizvođača, originalnih i zamjenskih dijelova s 12 mjeseci garancije na ugradnju. Servisne radionice opremljene su najmodernijim dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima za kompletno održavanje i popravke, uz primjeran odnos prema društvenim vrijednostima i zaštiti okoliša.   

MAN Importer Makedonija dooel

MAN Importer Makedonija glavni je uvoznik gospodarskih vozila MAN Truck & Bus AG na tržištu Makedonije. Korisnicima u Makedoniji ponuđene su sve vrste MAN-ovih kamiona, originalni rezervni dijelovi i postprodajne usluge održavanja u jamstvenom i izvanjamstvenom roku.

KAM i BUS Importer d.o.o. Ljubljana

KAM i BUS Importer, trgovina in storitve, d.o.o. uvoznik je Ford Trucks novih i rabljenih kamiona i originalnih dijelova i opreme za tržište Slovenije sa sjedištem u Ljubljani, Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid. U ponudi su Fordovi kamioni za distribuciju, regionalni transport, građevinski i komunalni segment u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone s vlastitim FORD ecotorq motorima snage od 330 do 480 KS. Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji. koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu. Servisna radionica u prodajno-servisnom centru opremljen je specijalnim alatima, modernom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova za održavanje i popravke gospodarskih vozila, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

Kamion Importer d.o.o.

Kamion Importer d.o.o. uvoznik je Ford Trucks novih kamiona i originalnih rezervnih dijelova i opreme za tržište Bosne i Hercegovine sa sjedištem u Matuzićima, Doboj Jug. U ponudi su Fordovi kamioni za distribuciju, regionalni i međunarodni transport, građevinski, rudarski i komunalni segment u rasponu najveće dopuštene mase od 18 do 41 tone s vlastitim Ford Ecotorq motorima snage od 330 do 500 KS.  Novi model tegljača F-MAX od 500 KS je tehnološki moderno, umreženo i izuzetno napredno vozilo u svojoj generaciji koji je na najvećem sajmu gospodarskih vozila IAA u Hannoveru osvojio prestižnu nagradu International Truck of The Year za 2019. godinu. Novi Ford Trucks prodajno-servisni centar u Tuzli, smješten u industrijskoj zoni Lukavac, opremljen je specijalnim alatima, modernom dijagnostikom i skladištem rezervnih dijelova za održavanje i popravke svih marki gospodarskih vozila, kao i servisnim vozilom koje po potrebi izlazi na teren 0-24 sata. 

w Povratak na vrh