U petak, 31. svibnja 2019. godine tvrtka Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o., članica Poslovne grupe Auto Hrvatska, svečano je otvorila novi prodajno–servisni centar za gospodarska vozila u Osijeku na novoj adresi Sv. Leopolda B. Mandića 31e. Tim osječkih zaposlenika na novoj adresi radi od prosinca 2018. godine.

U službenom programu otvorenja novog centra izloženi su MAN novi i rabljeni kamioni, MAN i Otokar autobusi, noviteti u ponudi poluprikolice Kässbohrer i Benalu, a uzvanici su se mogli uvjeriti u prednosti i kvalitetu vozila, originalnih rezervnih dijelova te ostalu dodatnu opremu i dijelove iz prodajnog programa Auto Hrvatske.

Goran Cindrić, direktor Auto Hrvatska PSC Osijek, u pozdravnom govoru je istaknuo:
„Tvrtka Auto Hrvatska PSC d.o.o. posluje na ovom dijelu tržišta Slavonije i Baranje od 2008. godine. Izgradnja novog objekta započela je investicijom u zemljište na navedenoj lokaciji veličine 11.800 m2 u travnju 2018. godine, a dovršena je izgradnjom poslovnog objekta bruto površine 1.580 m2 s uređenim vanjskim površinama, kojim su povećani dosadašnji kapaciteti ponude proizvoda i usluga na ovome dijelu tržišta. Ukupna investicija iznosi 30 milijuna kuna, u objektu je trenutno zaposleno 27 djelatnika, a otvorena je potreba za dodatnim djelatnicima, posebice automehaničarske struke. U izgradnji novog MAN centra aktivirane su lokalne građevinske tvrtke s područja Slavonije i Baranje, a centar je opremljen najmodernijom tehnologijom u branši sukladno tehničkim, energetskim i ekološkim standardima što potvrđuju certifikati ISO normi 9001, 14001 i 50001. Povećani servisni kapaciteti i brža usluga u  segmentu održavanja i popravaka vozila pridonijet će još višoj razini zadovoljstva naših korisnika. “

Mario Fabek, izvršni direktor za za gospodarski program u sklopu poslovne grupe Auto Hrvatska u svom govoru izdvojio je:
„Rastom i razvojem tržišta u istočnom dijelu Hrvatske te ograničenim kapacitetima objekta u kojem smo dosad poslovali, stvorila se potreba za gradnjom novog prodajno-servisnog centra. Ovaj objekt udovoljava svim potrebnim međunarodnim standardima principala MAN Truck&Bus AG i opremljen je najsuvremenijom opremom i alatima koji omogućavaju pružanje kvalitetne usluge održavanja i popravaka najnovijih vozila u teretnom segmentu. Cilj nam je da u narednom razdoblju i na ovoj lokaciji povećamo broj zaposlenih, produžimo radno vrijeme servisa i time budemo još više na raspolaganju korisnicima naših usluga.“

 
w Povratak na vrh