Sajam u organizaciji specijaliziranog časopisa Kamion&Bus održan je na poznatoj lokaciji uz Westgate Shopping City u Zaprešiću. Nastupilo je više od 50 izlagača, a ukupno je izloženo više od 200 kamiona, autobusa, priključnih, dostavnih i specijalnih vozila, kao i asortiman proizvođača rezervnih dijelova, guma, maziva i ostale opreme te brojne servisne djelatnosti poput fleet managementa, usluga vezanima za tahografe,  sl.

Na ovogodišnjem izlaganju posjetitelji su razgledali MAN nove i rabljene kamione, MAN i Otokar autobuse, poluprikolice Kässbohrer i Benalu te se mogli uvjeriti u prednosti i kvalitetu vozila i originalnih rezervnih dijelova. Od ostale dodatne opreme iz prodajnog programa Poslovne grupe Auto Hrvatska izložene su bile Continental gume, Valvoline ulja, Bosch injektori, visokotlačne pumpe i alati, Dometic parkirne klime i dodatna oprema za vozače, Scangrip alati, Teiler kočione čeljusti, Banner akumulatori nove generacije.

Na izložbenom prostoru Ford Trucks bila je posebno opremljena prikolica pod nazivom Euro Roadshow, koja diljem europskih gradova promovira novi model F-MAX, ponosnog dobitnika nagrade Međunarodni kamion godine 2019. Posebno je istaknuto prvo javno izlaganje u Hrvatskoj novog Ford Trucks F-Maxa, koji je i aktualni "International Truck of the Year 2019" koji je od organizatora dobio posebnu nagradu za najatraktivniji eksponat na izložbi. 

Stručno osoblje na obje lokacije posjetiteljima je bilo na raspolaganju za sve informacije o vozilima, uvjetima nabave, tehnološkim novitetima te kompletnoj paleti usluga u prodajno-servisnoj mreži poslovne grupe Auto Hrvatska za gospodarska i osobna vozila.

 

 
w Povratak na vrh