Vrijeme je za kupnju božićnih poklona!

14.12.2021.

Božić je pred vratima, a vi još niste kupili poklone? Posjetite naš web shop i obavite kupnju na vrijeme.
Božićno vrijeme nas gotovo uvijek uhvati nespremne i koliko god mislili da imamo sve pod kontrolom uvijek nekako ne stignemo obaviti kupnju poklona na vrijeme. Ipak, koliko god to bilo stresno ništa ne pruža veće zadovoljstvo od toga da vidite osmjeh i oduševljene na licu dragih nam osoba. 

On-line kupovina idealno je rješenje za kupnju u zadnji tren, a ako vas muči što pokloniti mi vam dajemo neke prijedloge. Naš web shop vam nudi MAN modne kolekcije za muškarce, žene i djecu, ali i praktične dodatke za svaki dan. U ponudi su jakne, ležerne majice te razni modni dodaci koji će sigurno razveseliti sve ljubitelje kamiona. Također, od nedavno su u ponudi i Garmin pametni satovi i navigacija za automobile i kamione te kamere za vozilo. Ljubitelje alata razveseliti će veliko sniženje cijena Makita i Bosch setova akumulatorskih alata pa možda odluče uz svoje najmilije poklonom počastiti i sami sebe. Dostupni su i popusti na ostali asortiman alata, od kojeg posebno izdvajamo vrhunske Scangrip lampe danskog dizajna i proizvodnje koje zbog svoje funkcionalnosti, praktičnosti i izvedbe sve više od profesionalnog alata postaju i alat za svakodnevnu i hobby primjenu.

Sve članove HAK-a želimo podsjetiti na popust u iznosu od 5% na gume i besplatnu ugradnju na svim lokacijama HAK-a (sukladno članskom paketu) te 15% za sav ostali asortiman web shopa (alati, akumulatori, ulja, dodatna oprema,...).

Kompletnu ponudu istražite na   shop.autohrvatska.hr

Sretne i vesele blagdane želi vam Auto Hrvatska       !       

vrh stranice