Upravljanje u pravom smjeru

15.05.2021.

Upravljački sistem vozila odgovoran je za preciznu kontrolu i time jedan od najkritičnijih sigurnosnih sustava u vozilu.
Kod gospodarskih vozila, posebice kamiona koji zauzimaju punu širinu kolnika, neprecizno upravljanje može biti opasno po život. Osim toga, stalna korekcija i intervencija dodatno su opterećenje vozača kao i samog sustava upravljanja. Istrošenost spona volana rezultira i promjenama u radu upravljača. Vozilo tada ima slabu smjernu stabilnost i smjer vožnje se mora stalno ispravljati. Ove sigurnosno kritične dijelove treba odmah zamijeniti visokokvalitetnim rezervnim dijelovima u posebno ispitanoj kvaliteti.

Najveći izazov u modernim, tehnički složenim vozilima je usklađenost performansi, ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti. Međutim, mnoge ceste na kojima se vozi daleko su od savršenstva. Šasija i upravljanje su stoga često izloženi ekstremnim opterećenjima, što povećava zahtjeve za kvalitetnom zamjenom istrošenih dijelova. Iz tog razloga febi bilstein nudi upravljačke i dijelove ovjesa, isključivo u provjerenoj kvaliteti. Febi gurajuće i poprečne spone volana zadovoljavaju visoke standarde kvalitete proizvođača originalne opreme za teretna vozila.

U svom asortimanu febi nudi spone sa specijalno tretiranim sfernim vijcima za optimalnu stabilnost i visoko kvalitetnu grafitnu mast za zaštitu od habanja. Da bi osigurali trajan rezultat, u ponudi su i izdržljive brtvene manžete i zaštitni poklopci da spriječe štetu tijekom tranzita. Sa 735 spona u asortimanu, febi nudi sav dodatni pribor uključujući i matice onda kada je to potrebno. Zbog svega navedenog nije upitno zašto je febi broj 1 na tržištu kad su u pitanju spone.

Servisni paketi zamjene spona za Mercedes-Benz vozila uključuju:
  gurajuću ili poprečnu sponu
  mehaničarsku uslugu
  potrošni materijal 

CJENIK PAKETA
Nazivi i šifre originalnih dijelova koriste se u svrhu opisa i reference. Cijene su iskazane bez PDV-a.
Za sve dodatne informacije obratite se servisnim savjetnicima u najbližu Auto Hrvatska PSC radionicu. 
vrh stranice