Seres osobna električna vozila

27.06.2022.

Upoznajte ih.

Od programa osobnih vozila dostupan je model gradskog električnog vozila pod nazivom DFSK Seres 3 kojeg krasi izuzetno bogata serijska oprema koja uključuje virtualni kokpit, sjedala presvučena kožom, panoramski krov, parkiranje s kamerom od 360° i vrhunski MP5 sustav. Osim toga litij željezo fosfatna baterija ima mogućnost dopune za samo 30 minuta, a baterija je jedna od trenutno najmodernijih na tržištu koja ne sadrži opasne metale. Doseg po WLTP normi u kombiniranom načinu vožnje iznosi 353 km.

Kupcima željnim visokih performansi i napredne tehnologije namijenjen je luksuzni model DFSK Seres 5, kao veći i sposobniji brat kompaktnog modela Seres 3. Sportski nastrojeni SUV ima performanse od kojih zastaje dah, jer zahvaljujući elektromotoru snage 594 KS ubrzava od 0-100 km/h za svega 3,5 s. Da je riječ o visokotehnološkom proizvodu potvrđuje i podatak da su na razvoju Seresa 5 radili razvojni inženjeri tvrtke Huawei, što podrazumijeva napredan infotainment s brzim odzivom i fluidnim radom. Seres 5 opremljen je sofisticiranim sportskim sjedalima s
funkcijama ventilacije, grijanja i masaže, uz brojne mogućnosti individualizacije. Sigurnost je neupitna, što je i potvrđeno s najvišim ocjenama od pet zvjezdica.

Mediji o nama:

Specijal Auto Motor i sport

Test vozila:

Auto Klub
Auto Motor i Sport
Novi list
Slobodna Dalmacija

Provjerite odmah dostupna Seres 3 vozila.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o.
Generalni uvoznik  DFSK električna vozila za RH
Radnička cesta 182,10000 Zagreb
tel. 0800 1952
Mail. dfsk.prodaja@autohrvatska.hr

Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od 1 tone. Razvojem poslovanja, prije 10 godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u 60 zemalja na svijetu. DFSK je prisutan u Europi od 2008. godine putem predstavništva u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021g. tvrtka se priključila globalnom trendu elektrifikacije modela, te je uspješno provela postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5.

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili je ostvarila suradnju sa uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala zastupnik DFSK električnih osobnih i komercijalnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od 1 tone. Razvojem poslovanja, prije 10 godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u 60 zemalja na svijetu.

DFSK je prisutan u Europi od 2008. godine putem predstavništva u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa. Od 2021.g. tvrtka se priključila globalnom trendu elektrifikacije modela, te je uspješno provela postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5, te komercijalna vozila EC 31 i EC 35.

U ponudi vozila su osobna električna vozila marke Seres i komercijalna električna vozila marke DFSK.

Prodajni centar nalazi se u sklopu Auto Hrvatska Poslovnog centra Radnička na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu.

Preuzmite katalog

vrh stranice