Posebna akcija OTP banke i Auto Hrvatska Automobila

05.05.2021.

Plaćajte OTP karticom i ostvarite 10% popusta na servisne usluge, rezervne dijelove, gume i dodatnu opremu!

Akcijska ponuda vrijedi od 1.5. do 30.6.2021. u cijeloj servisnoj mreži Auto Hrvatska Automobila (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Zadar i Split). Navedeni popust nije moguće kombinirati s drugim popustima, akcijama i pogodnostima u postprodajnoj mreži.
Posebna pogodnost se odnosi na plaćanje bilo kojom OTP karticom.


Tvrtka Auto Hrvatska Automobili, članica Poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za prodaju i servisiranje osobnih i lakih komercijalnih vozila. U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili u okviru osobnog programa posluje šest prodajno-servisnih centara za osobna vozila. U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih komercijalnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat i ovlašteni servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen i Audi te ovlašteni servis za VW, Audi i Škoda vozila, u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis vozila marke Mazda, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda, ovlašteni servis za vozila VW, Škoda i Fiat te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia.

Servisni centri za osobna i laka dostavna vozila kontinuiranom edukacijom svog osoblja prate tehnički napredak i povećanu kompleksnost motornih vozila, što zahtjeva i stalni razvoj stručnosti tijekom provođenja usluga radova održavanja i popravaka na motornim vozilima. Pored navedenog u mogućnosti su ponuditi i uslugu geometrije kotača, izmjene i skladištenja guma te uslugu unutarnjeg i vanjskog pranja vozila.

Termin servisa možete dogovoriti online ili telefonski.

vrh stranice