Posebna akcija OTP banke i Auto Hrvatska Automobila

11.10.2021.

Plaćajte OTP karticom i ostvarite DODATNIH 10% popusta na servisne usluge, rezervne dijelove i dodatnu opremu!

Akcijska ponuda vrijedi od 11.10. do 15.12.2021. u cijeloj servisnoj mreži Auto Hrvatska Automobila (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Zadar i Split).
Posebna pogodnost se odnosi na plaćanje bilo kojom OTP karticom.

Popust se ne odnosi na kupnju guma i akcije i posebne pogodnosti iz programa 4+ . Navedeni popust nije moguće kombinirati s drugim popustima, akcijama i pogodnostima u postprodajnoj mreži.

Popust se ne odnosi na plaćanje putem web shopa Auto Hrvatske.

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili, članica Poslovne grupe Auto Hrvatska, specijalizirana je za prodaju i servisiranje osobnih i lakih komercijalnih vozila. U sklopu poslovanja tvrtke Auto Hrvatska Automobili u okviru osobnog programa posluje šest prodajno-servisnih centara za osobna vozila. U prodajno-servisnom centru na adresi Heinzelova 70 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis osobnih i lakih komercijalnih vozila marke Peugeot, na adresi Radnička cesta 182 u Zagrebu u ponudi je prodaja i ovlašteni servis lakih dostavnih vozila marke Fiat i ovlašteni servisni centar marke Ford, u centru Zadar prodaja vozila marki Volkswagen, Audi, SEAT i Cupra te ovlašteni servis za VW, Audi, Škoda, Seat i Cupra vozila, u centru Rijeka prodaja i ovlašteni servis vozila marke Mazda, u centru Karlovac prodaja vozila marki Volkswagen i Škoda, ovlašteni servis za vozila VW, Škoda i Fiat te u Splitu prodaja i ovlašteni servis vozila marki Renault i Dacia.

Servisni centri za osobna i laka dostavna vozila kontinuiranom edukacijom svog osoblja prate tehnički napredak i povećanu kompleksnost motornih vozila, što zahtjeva i stalni razvoj stručnosti tijekom provođenja usluga radova održavanja i popravaka na motornim vozilima. Pored navedenog u mogućnosti su ponuditi i uslugu geometrije kotača, izmjene i skladištenja guma te uslugu unutarnjeg i vanjskog pranja vozila.

Termin servisa možete dogovoriti online ili telefonski.

vrh stranice