Popravak rashladnih komora

14.05.2021.

S educiranim timom i specijalnim alatima Auto Hrvatska obavlja najsloženije zahvate i popravke na rashladnim komorama svih proizvođača.
Dolaskom toplijeg vremena i sezone vrućina, distribucijska vozila s rashladnim komorama pod velikim su opterećenjem. Uslijed ljetnih gužvi češće dolazi do prometnih nezgoda, a oštećenja na rashladnim komorama utječu na rad i funkcionalnost poluprikolica, prikolica i same rashladne komore. Velika oštećenja predstavljaju rizik za vlasnike zbog mogućeg dužeg stajanja vozila. Ipak ni manja oštećenja nisu zanemariva. Vozilo tada ne gubi mogućnost vožnje, no mogu imati utjecaj na termoizolacijska svojstva vozila što automatski narušava njegovu funkcionalnost. Oštećenja je važno sanirati na vrijeme kako zbog vanjskih utjecaja ne bi došlo do veće štete.

Auto Hrvatska Prodajno servisni centri d.o.o. je od 2010. godine ovlašteni Schmitz Cargobull servis za popravak svih tipova rashladnih komora. Osim Schmitz Cargobull rashladnih komora, certificirani stručnjaci iz Auto Hrvatske mogu popraviti rashladne komore svih marki i tipova koji su izrađeni od poliestera ili feroplast panela.

Za obavljanje najsloženijih zahvata za rashladnim komorama potreban je specijalni alat kao što je vakuum lift nosivosti 1.400 kg koji se vješa na servisni kran. Pomoću vakuum lifta moguće je odjednom i bez bojazni od oštećenja skinuti kompletan stari bočni panel rashladne komore te potom montirati novi. Isti postupak vrijedi i za krovne panele.Neovisno je li na komori oštećena bočna površina, podnica ili ugao, svi oštećeni dijelovi rashladne komore mogu se po potrebi rastaviti i potom popraviti ili zamijeniti novim dijelovima, ovisno o vrsti oštećenja. Popravci na rashladnim komorama obavljaju se u dvije servisne radionice i to u Varaždinu i Zadru. U cilju pružanja maksimalne kvalitete servisnih usluga, servisni djelatnici kontinuirano pohađaju stručna usavršavanja na temu popravaka hladnjača i rashladnih komora, čime su servisni timovi u Varaždinu i Zadru certificiran za najsloženije zahvate na rashladnim komorama.

USLUGE:

  popravak svih vrsta i tipova hladnjača
  popravak svih vrsta panela
  popravak podova
  lakiranje i poliranje vanjskih panela
  mogućnost izrada naljepnica na popravljenim panelima
  ovlašteni Schmitz Cargobull servisni partner

Uz popravke rashladnih komora, u ponudi su i usluge popravka i servisa rashladnih uređaja. Prodajno servisni centar u Zadru ovlašteni je servisni partner tvrtke Termobil Thermo King d.o.o. za popravke i usluge servisa rashladnih uređaja marke Thermo King u jamstvenom roku, ali i izvan jamstva kao i za sve ostale marke rashladnih uređaja.
vrh stranice