Peugeot akcija - besplatan zimski pregled

17.11.2021.

Sigurnost Peugeot vozila je na prvome mjestu.

PEUGEOT je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek koja traje do 31. siječnja 2022.
Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 % na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 % na dodatnu opremu.
Sigurnost Peugeot vozila je na prvome mjestu, a vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Peugeot koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime.
Prilikom kupnje dodatne opreme za Peugeot vozila kupci ostvaruju pravno na popust od 20 %. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu, podne tepihe, krovne kutije, gumene kadice prtljažnika, lance, krovne galerije, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača.
Ovlašteni Peugeot servisni centar za osobna i laka dostavna vozila omogućuje preciznu dijagnostiku, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa poput izmjene ulja, diskova, montaže guma i dijagnostičkog pregleda vozila do složenih popravka vozila. Osim suvremene opreme i modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža i usluge popravaka u limariji i autolakirnici te praonicu vozila.

Obratite nam se s povjerenjem.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o.
Ovlašteni Peugeot servisni centar
Heinzelova 70, 10000 Zagreb
01/6449 928, besplatni info telefon 0800 1952
kontakt mail. zg.heinzelova.servis@autohrvatska.hr

Radno vrijeme:
pon-pet 7-17h
subotom 8-13h
vrh stranice