Novo u ponudi Brilliant Tools alata

09.03.2021.

Precizni alati za svakodnevnu upotrebu u radionici.

Brilliant Tools, druga marka poznatog njemačkog proizvođača alata KS Tools-a, konstantno proširuje svoj asortiman novim proizvodima.

Od sada je u ponudi univerzalni set alata za svakodnevnu upotrebu u radionici koji se sastoji od 95 dijelova (BT024095). U set su uključene dvije reverzibilne čegrtaljke s kvadratnim pogonima proizvedene prema DIN standardu (6,3 mm (1/4 ") i 12,5 mm (1/2")) s integriranom rotacijom, prekidačem ručice i otpuštanjem gumba te široka lepeza drugog ručnog alata. Ovaj sveobuhvatan set s lijevanim držačima alata dolazi u kvalitetnoj kutiji za alat s metalnim šarkama i pričvrsnim elementima. Oznake vam olakšavaju pronalaženje odgovarajućeg ključa pa tako štedite vrijeme za obavljanje popravka. AKCIJSKA CIJENA:  768,00 kn*

*u cijenu nije uključen PDV

Set alata možete pregledati i na videu.

U asortimanu Brilliant Tools alata možete pronaći ključeve, nasadne ključeve, moment ključeve, bitove, imbuse, odvijače, kliješta, alate za mjerenja, izvlakače, pneumatski alat, svjetiljke, radioničku opremu, radionička kolica s alatom, alate za rezanje, čekiće, izbijače te širok asortiman specijalnih alata za vašu radionicu.

Kompletnu ponudu alata iz našeg asortimana možete provjeriti ovdje

Akcija traje do isteka zaliha. Akcijska cijena izražena je u kunama i ne uključuje PDV. Na akcijsku cijenu ne primjenjuju se dodatni rabati i pogodnosti. Fotografije korištene u objavi su ilustrativnog karaktera.
vrh stranice