Članovi HAK-a uvijek dobivaju više!

14.06.2021.

U samo nekoliko klikova opremite automobil iz udobnosti vlastitog doma, a uz članstvo u HAK-u ostvaruješ pravo i na brojne pogodnosti.
Na web shopu Auto Hrvatske, maksimalno prilagođenom vašim potrebama, sve što trebate za vaš automobil možete naručiti iz svog doma ili šetajući parkom. Online kupovina osim što štedi vaše vrijeme, u ''novom normalnom'' postala je popularna prvenstveno zbog sigurnosti. Na web shopu možete se upoznat s velikim izborom guma svjetski poznatih proizvođača, a uz odlične cijene guma za vaše osobno vozilo možete dogovoriti i ugradnju na više od 50 lokacija servisa diljem Hrvatske. U ponudi također možete pronaći veliki izbor akumulatora, motornih ulja, antifriza, tekućina za automobile, žarulja te alata i ostale dodatne opreme. Sve narudžbe obrađuju se s posebnom pažnjom te se dostavljaju na vašu kućnu adresu ili odabrani centar u najbržem mogućem roku. Uz navedeno imate mogućnost odabira načina plaćanja koje vam najviše odgovara, bilo to prilikom preuzimanja narudžbe od strane dostavne službe ili online jednokratno odnosno na rate.

Članovi HAK-a ostvaruju i dodatne pogodnosti. Riječ je o popustu u iznosu od 5% na gume te 15% za sav ostali asortiman web shopa. Popust se ostvaruje preko promotivnog koda koji se može dobiti na zahtjev preko email adrese webprodaja@autohrvatska.hr. Dodatna pogodnost je i besplatna dostava za članove HAK-a za sve narudžbe u periodu od 15.06. – 15.08.2021. 

Za sve dodatne informacije i savjete prilikom kupovine dostupni su vam stručnjaci koje možete kontaktirati putem besplatnog telefona 0800 1952 i email adrese webprodaja@autohrvatska. hr

 

 

 

vrh stranice