Biraj febi za bolju kvalitetu zraka u vožnji

29.07.2021.

Febi filteri kabine s aktivnim ugljenom uz prašinu, pelud i ispušne plinove uklanjaju i razne druge plinove i neugodne mirise prije nego što uopće mogu ući u unutrašnjost vozila.
Komercijalni filteri febi bilstein proizvedeni su prema najvišim standardima kvalitete i projektirani su za dugi vijek trajanja, a važni su jer štite vozača od raznih zagađenja. Kabinski filteri uklanjaju gotovo sve onečišćene tvari iz zraka kao što su prašina, pelud i ispušni plinovi prije nego što uopće mogu ući u unutrašnjost vozila. Neki filteri, uz navedene čestice, također mogu filtrirati i druge plinove i neugodne mirise zahvaljujući dodatku aktivnog ugljena. S visokim performansama filtracije, smanjuju koncentraciju onečišćenih tvari u vozilu i povećavaju dobrobit, a time i udobnost tijekom putovanja. 

U našoj ponudi možete pronaći febi filtere kabine s aktivnim ugljenom po akcijskim cijenama*:

FILTER KABINE MB ACTROS MP4  (šifra 44746F) - 116,00 kn

FILTER KABINE MB ACTROS MP2,3 (šifra 29811F) -  67,00 kn 

FILTER KABINE MB ATEGO (šifra 29809F) -  85,00 kn 

FILTER KABINE TG-GAMA (šifra 18541F) - 95,00 kn 

Preporučujemo redovitu zamjenu filtera kabine i to jedanput godišnje ili najkasnije nakon 15.000 prijeđenih kilometara, ovisno što prije dođe. Na taj način štitite klima uređaj i održavate visoku čistoću i kvalitetu zraka u vozilu.

Akcijska ponuda vrijedi do 31.08. ili do isteka zaliha.

*cijene su iskazane bez PDV-a. Na akcijske cijene ne primjenjuju se dodatni popusti.
vrh stranice