Akcija Brilliant Tools - radionička kolica + pneumatski odvijač

12.02.2021.

Uz kupnju radioničkih kolica sa 7 ladica i 473 dijelnim setom alata, GRATIS uključen 1/2" pneumatski odvijač. 

Kvalitetna profesionalna radionička kolica za alate BRILLIANT TOOLS uvijek su tamo gdje vam treba! Uz pomoć ergonomske ručke za potiskivanje, integrirane u plastičnu ladicu, prilično je jednostavno manevrirati kroz radionicu i štiti rubove na uglovima od sudara. Zahvaljujući 2 parkirne kočnice na zakretnim kotačićima, po potrebi ostaje na mjestu. Kolica imaju sedam ladica. Dvije ladice su izuzetno visoke i tako pružaju dovoljno mjesta za bušilice i druge veće alate,  a pomoću utora za vješanje sa strane može se stvoriti dodatni prostor za odlaganje. Sve ladice su poduprte kugličnim ležajevima i izvlače se do kraja, čak i pri maksimalnom kapacitetu od 35 kg. Rizika od prevrtanja kolica nema, jer se sve ladice zaključavaju pojedinačno, a mogu se osigurati i pomoću središnje brave.


Brilliant Tools profesionalna radionička kolica s alatom (BT153473) čine 473 dijelni set alata, s popunom za 6 ladica i koferom s bitovima, a od sada uz njihovu kupnju uključen je i ½“ pneumatski odvijač 1450 NM.
Više o Brilliant Tools pneumatskom odvijaču pogledajte u videu.


AKCIJSKA CIJENA PAKETA: 4.680,00 kn + PDV

Akcija traje do isteka zaliha.

Kontaktirajte nas za više informacija. 
Telefon: 01/ 6167 621
E-mail: alati@autohrvatska.hr
*akcijska cijena u kunama je bez PDV-a. Na akcijske cijene se ne primjenjuju dodatni rabati i pogodnosti. Auto Hrvatska PSC zadržava pravo promjene cijena. Fotografije dijelova su ilustrativne i ne moraju odgovarati pravom dijelu.
vrh stranice