Akcija Apollo Tyres - Makita bušilica na poklon!

05.07.2021.

Uz kupnju 8 Apollo guma za gospodarska vozila poklanjamo Makita akumulatorsku bušilicu.
Apollo gume za gospodarska vozila ostvaruju izuzetne rezultate u kilometraži, kvaliteti i sigurnosti. Prije nego su stavljene na tržište, gotovo 2500 modela guma opsežno je ispitano u suradnji s partnerskim ispitnim flotama na preko 250 milijuna kilometara u šest europskih zemalja u stvarnim uvjetima. Ostvareni rezultati su izvrsni zbog čega danas sve više kupaca bira upravo Apollo gume. 

Uz kupnju 8 guma Apollo za gospodarska vozila na poklon dobivate Makita akumulatorsku bušilicu HP 347 DWE (14, 4V, LI-ION, 2X1.5 AH) čije su bitne značajke:
  brzostezna glava
  metalna konstrukcija zupčanika
  mekana, gumom presvučena, ergonomski dizajnirana ručka
  gumb za promjenu vrtnje lijevo/desno
  veliki prekidač

Ponuda se odnosi na sve 22,5" gume iz asortimana Apollo Tyres. Akcija traje od 05.07. - 30.07.2021.

Apollo također nudi i dodatno jamstvo na oštećenja za kamionske i autobusne gume koje pokriva određena vanjska oštećenja samo na gumama s naplatkom promjera 22,5 cola. Jamstvo obuhvaća ozbiljna oštećenja čiji su uzrok radni uvjeti (primjenjuje se na gume koje se koriste u uvjetima za koje su namijenjene te da je istrošenost profila manja od 50%), oštećenja guma zbog udaraca i nepopravljive rupe. Jamstvo je primjenjivo na gume kupljene u Auto Hrvatska PSC d.o.o. do 31.12.2021. uz predočenje originalnog računa.
vrh stranice