U periodu do 31.01.2018. ne propustite priliku i osigurajte si još bolju zaštitu i veće popuste kod osiguranja svog privatnog vozila.

  • Ugovaranjem većeg broja dopunskih pokrića na polici obveznog osiguranja od automobilske pogodnosti dobivate i veće popuste!
  • Ugovaranjem kasko osiguranja za osobno vozilo ostvarujete dodatne popuste i pogodnosti!
  • Ugovaranjem nove police obveznog osiguranja za osobno vozilo ugovorite i Pomoć na cesti HR+ za samo 1,00 kn!

Za detaljnije informacije o akcijskoj ponudi i ostalim pogodnostima kontaktirajte nas mailom na adresu autotangenta@autohrvatska.hr ili telefonski na broj 01/6167 503.

Dopunska pokrića na polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti:

Auto Protekt
Djelomično kasko osiguranje osobnih vozila koje pokriva štete nastale prilikom sudara s drugim vozilom do kojeg je došlo punom ili djelomičnom krivnjom vozača vozila osiguranog po Auto Protektu. Ovo osiguranje također pokriva i štete nastale kao posljedica krađe, provalne krađe te protupravnog oduzimanja vozila.
Osigurati se mogu svi osobni automobili starosti 3-14 godina te do 130 kW.

Totalna šteta
Djelomično kasko osiguranje osobnih vozila za slučaj krađe ili uništenja vozila. U slučaju uništenja vozila isplaćuje se ugovoreni iznos osiguranja, a ostavi vozila ostaju osiguraniku, dok se kod krađe vozila isplaćuje ugovoreni iznos osiguranja uvećan za 20%.
Osigurati se mogu svi osobni automobili starosti 5-14 godina.

Nalet na životinju
Djelomično kasko osiguranje osobnih vozila za slučaju oštećenja ili uništenja vozila naletom (udarom) na životinju.

AO XL
Ovim osiguranjem vozač koji je skrivio nesreću ostvaruje naknadu za pravno priznati oblik neimovinske štete nastale uslijed tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći sa svotom pokrića od 250.000 kn uz sudjelovanje u šteti u iznosu od 10.000 kn.

Prošireno pokriće Pomoć na cesti HR+
Brza asistencija u slučaju prometne nezgode, kvara vozila, puknuća gume, nedostatka ili točenja pogrešnog goriva te gubitka ili loma ključeva i zaključavanja vozila u Republici Hrvatskoj.
U periodu do 31.01.2018.ugovara se po promotivnoj cijeni od 1,00 kn (redovna cijena 71,50 kn).

Pomoć na cesti EURO+
Obuhvaća sve usluge kao i prošireno pokriće Pomoć na cesti HR+ na području Republike Hrvatske i svim europskim zemljama osim Rusije, Bjelorusije, Ukrajine, Latvije, Estonije i Litve.

Osiguranje od posljedica nezgode za vozača i putnike
Osiguranje vozača i putnika za vrijeme vožnje ili upravljanja motornim vozilom od posljedica nezgode, u slučaju trajnog invaliditeta i smrti.

 

Popusti na premiju obveznog osiguranja u slučaju ugovaranja nekog od gore navedenih dopunskih pokrića:

  • 1 dopunsko pokriće → popust 4% na premiju obveznog osiguranja,
  • 2 dopunska pokrića → popust 10% na premiju obveznog osiguranja,
  • 3 i više dopunskih pokrića → popust 20% na premiju obveznog osiguranja, odnosno 25% u slučaju ugovaranja Totalne štete ili Auto Protekta kao trećeg dopunskog pokrića.

 

Pogodnosti za ugovaranje kasko police za osobno vozilo:

  • Popust od 15% za ugovaranje opcije Smart kasko osiguranja,
  • Uz ugovaranje Super ili Smart kasko pokrića gratis asistencija EURO+.

 

 
w Povratak na vrh