1.12.2016.  je u restoranu Harbor Cookhouse&club održana prezentacija novog Audija Q2 koju je organizirala Auto Hrvatska, ovlašteni Audi trgovac za zadarsko područje.

Nekonvencionalni prostor novog kultnog mjesta u Zadru savršeno se prilagodio brojnim uzvanicima koji su se odazvali na prezentaciju novog Audi Q2 automobila. Igra svjetla i prostor stvorili su savršenu scensku kulisu s Audijem Q2 kao središtem zbivanja. Osim što su svi prisutni mogli doživjeti automobil i iz prve ruke doznati sve o svakom njegovu detalju, nekonvencionalna prezentacija Audija još je jednom pomaknula granice u interakciji gostiju, proizvoda i poruke koju novi model šalje. Gosti su se tijekom večeri zabavljali uz A.J.Jazz trio sa Elenom Stellom u vokalnoj izvedbi.

Prezentacijom novog Audija Q2, prigodnim partyjem na najvišoj razini, provukla se tema “hešteg” oznake (oznaka #, hashtag ili stručnim jezikom “meta oznaka”) kao dio svakodnevnice u viralnom svijetu. I upravo je ta današnja neopisiva potreba da svemu damo naziv ili da označimo trenutačnu emociju uz tu oznaku “#” na partiju savršeno došla do izražaja. Hashtagovi su bili pripremljeni na panou za slikanje, gosti su se zabavljali i slali poruke fotografiranjem, a Audi Q2 definiran je kao #untaggable kao ukupnost doživljaja i osjećaja koje, jednom riječju, nije moguće opisati.

Audi Q2 naglašeno je samopouzdan urbani tip automobila sa markantnim značajkama, samostalnim karakterom i potpuno novim geometričnim jezikom dizajna te visokom razinom funkcionalnosti. Audi Q2 individualan je poput njegovih vozača, kako iznutra tako i izvana.

Sportski karakter? Ili ipak robusni offroad stil? Audi Q2 može oboje. Osim osnovnog modela također su raspoložive varijante opreme sport+ i design+, koje se po izgledu jasno razlikuju jedna od druge i svaka za sebe odišu vlastitim stilom. Njegova oprema ispunjava sve želje i sadrži nove značajke koje su do sada bile rezervirane samo za vrhunsku klasu automobila.

Početna cijena Audija Q2 s varijantom opreme comfort kreće od 205.000kn.

Svi ljubitelji Audija mogu se prijaviti na probnu vožnju u Poslovnom  centru Auto Hrvatska na adresi Franka Lisice 85 u Zadru u sklopu kojeg se nalazi i prodajno-servisni centar za Audi vozila. Centar omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji  ili mu je potreban poporavak postojećeg vozila.

 

 
w Povratak na vrh