U suradnji s tvrtkom Corghi, tvrtka Auto Hrvatska Autodijelovi će na području Republike Hrvatske održati promotivnu reklamnu kampanju Corghi proizvoda. Hrvatske gradove Split, Rijeku, Zagreb, Osijek te Istru obići će Corghi demo vozilo sa uređajima za montažu i demontažu guma te balansiranje kotača.
Uživo će se prikazivati i objašnjavati rad sa strojevima, a tako prikazati i njihova učinkovitost. Na turneji će se prezentirati demontirač Corghi Artiglio Master Jolly i stroj za balansiranje EM 7240+EG1+CLIP.

Svi zainteresirani kupci moći će tijekom rujna kupiti Corghi strojeve koji će se prezentirati na turneju po vrlo atraktivnim cijenama.

Cilj ove kampanje je maksimalno približiti poznati brand svojim vjernim i potencijalnim korisnicima kako bi iz prve ruke okusili tehnološke novitete, jednostavnost uporabe i preciznost u radu.
Zbog sigurnosti u vožnji, Corghi je prije pola stoljeća prvi na svijetu stvorio uređaj za montažu i demontažu guma. Pedesetgodišnji razvoj rezultirao je najboljim uređajima na tržištu za montažu i balansiranje guma i naplataka.

Rezervirajte termin za posjet Corghi demo vozila vašoj lokaciji.
Plan posjeta gradovima:

  • Split i okolica, 7.rujna 2015.
  • Rijeka, Istra i okolica 8. rujna 2015.
  • Zagreb i okolica , 9. i 10 .rujna 2015.
  • Osijek i okolica 11. rujna 2015.

Rezervacije na kontakt:
Servisna oprema             
Tel. 01/6167 714
Servis servisne opreme  
Tel. 01/6167 537
e-mail:    
servisnaoprema-prodaja@autohrvatska.hr
servisnaoprema-servis@autohrvatska.hr

Video drugih Corghi proizvoda pratite na Corghi Youtube kanalu.

Još davne 1947. godine braća Erminio i Remo Corghi u talijanskoj regiji Emilia započeli su s realizacijom svoje genijalnosti i poslovnih vještina. Pomalo neobično, no prvi uspješni proizvod kojeg su razvili bio je uređaj za lov na ptice. Tako je nastao i simbol tvrtke – slavuj na magnetu. Tvrtka je vrlo hrabro razvijala svoje znanje i sposobnost stvarajući prozvode iz raznih branši bez čekanja one prave prilike za uspjeh.

No, prava prilika za poslovni uspjeh osvanula je zajedno sa naglim razvojem automobilske industrije 1960. godine. Braća Corghi su bila toliko kreativna i sposobna da su izumila i patentirala prvi na svijetu uređaj za montažu i demontažu guma, a time su i osvojili svjetsko tržište.

Tvrtka Corghi je kroz dugi niz godina istraživanja tržišta i korisnika, dobivanja mnoštva ideja, tehnološkog napretka, kvalitetne proizvodnje, razvoja distributerske mreže i servisnih usluga postala jedno od nezaobilaznih partnera u auto industriji.

Dokaz kvalitete, sigurnosti i trajnosti Corghi opreme je ISO certifikat kojeg je tvrtka Corghi dobila 1994. kao prva tvrtka u području servisne opreme. Danas uređaje Corghi preporučuju najpoznatiji proizvođači automobila kao što su: Ferrari, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Ford, Fiat, Opel, Honda, Jaguar,..., a najveće priznanje kvalitete je svakako odabir tvrtke Ferrari za opremanje Ferrari F1 momčadi servisnom opremom Corghi.

Corghi u ponudi ima širok asortiman demontirača guma, balansera, uređaje za geometriju kotača, dizalica (ručne i hidraulične), dodatne opreme za osobna i gospodarska vozila te posebnu liniju za motocikle. Tvrtka Corghi S.p.A. danas je vodeća u branši servisne opreme na svjetskom tržištu tako što svoj promet ostvaruje u najvećoj mjeri u Europi, SAD-u i Japanu. Svoju konkurentnost održava ponudom izvrsnih proizvoda te širokom i raznovrsnom paletom vrhunskih usluga. Kvaliteta je osigurana proizvodnjom u Italiji.

Tvrtka Auto Hrvatska Autodijelovi d.o.o. kao distributer na području Republike Hrvatske s ponosom predstavlja Corghi proizvode u segmentu servisne opreme za automobilsku industriju.

 
w Povratak na vrh