Tvrtka Auto Hrvatska PSC u suradnji s Continentalom organizirala je tijekom ožujka Continental Road show u najvećim hrvatskim gradovima Zagreb, Osijek, Rijeka i Split, kako bi u svim regijama prezentirala novosti 3. generacije Continental guma za gospodarska vozila

3. generacija (Generation 3) kompanije Continental predstavlja prekretnicu u premium segmentu guma za gospodarska vozila. Nastavljajući prednosti druge generacije iz 2008. godine, kad su inženjeri počeli razvijati linije proizvoda u području tri segmenta Goods/prijevoz roba, People/prijevoz osoba i Construction/graditeljstvo, Continental ponovno definira tržište guma fokusirajući se na poboljšavanje performansi u svakom pojedinom segmentu i namjeni. Pri tome su se Continentalovi inženjeri usmjerili na zadovoljavanje najtraženijih uvjeta za poslovanje svakog prijevoznika - sigurnost, ušteda goriva, visoka kilometraža, udobnost i trajnost.

Tijekom Road showa stručni predavači Goranka Ažić, ispred organizacije Auto Hrvatska PSC, Martin Plevak ispred Continental Adria i Tihomir Kacjan, tehnički stručnjak iz regionalne organizacije Continentala, predstavili su 3. generaciju Continental guma za kamione i autobuse, kao i posebne ponude Auto Hrvatske pripremljene uoči sezone. Zainteresirani korisnici postavljali su pitanja iz područja tehnologije, proizvodnje, sigurnosti i namjene guma. Na kakve se ceste točno odnosi guma za regionalni u odnosu na međunarodni prijevoz roba, kako umanjiti štetu od čestog ubrzavanja i kočenja, koja je guma najotpornija na konstantnu izloženost bočnim silama u čestim zavojima i neravnim ili oštećenim lokalnim putovima… Jednak je broj zanimljivih pitanja bio i sa strane autobusnih prijevoznika uoči turističke sezone. Najviša razina udobnosti u odnosu na otpor kotrljanja odnosno potrošnju goriva, zahtjevne kombinacije lokalnog i regionalnog (međugradskog) prijevoza putnika koje predstavljaju specijalne izazove za gume, gradski prijevoz putnika u prometnim gužvama, uskim uličicama i uglovima, česti prekidi vožnje, pogotovo u zimskim gradskim uvjetima - bljuzga, skliske ceste, slojevi snijega uz rubnjake, led…

Continental je u proteklom razdoblju razvio 36 novih proizvoda, tako da zasigurno može odgovoriti na svaki specifičan zahtjev kupca. U ponudi je raspon guma koje su u potpunosti prilagođene potrebama korisnika.

Preseljenjem poslovanja guma za gospodarska vozila u Auto Hrvatsku PSC početkom 2014. godine, uz prethodno uvođenje usluge montaže i vulkanizacije za teretna vozila na svih 9 lokacija u Hrvatskoj, ostvareni su preduvjeti za razvoj i rast prodaje guma. Time smo zaokružili ponudu prema našim partnerima  i još jednom potvrdili vodeći status na tržištu visokokvalitetnih proizvoda i usluga gospodarskog programa."  

Goranka Ažić, Auto Hrvatska PSC, prodaja guma

 
w Povratak na vrh