Kupujete rabljeno vozilo ali još uvijek niste sigurni kada je prava prilika? Auto Hrvatska do 31.7.2017.  pokreće neočekivanu veliku akciju kako bi Vam ubrzala odluku. U svim Auto Hrvatska centrima rabljenih vozila u Zagrebu (Radnička cesta 182 i Heinzelova 70), Zadru, Rijeci i Karlovcu u mogućnosti ste odabrati omiljeno vozilo po top cijenama.

Iz ponude izdvajamo:

Radno vrijeme centara je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, a u subotu od 8 do13 sati.

Akcija traje do 31.7.2017.

Pogledajte široku ponudu rabljenih vozila.

Kontaktirajte nas.

U prodajno-servisnim centrima rabljenih vozila imate mogućnost i zamijeniti svoje staro vozilo rabljenim vozilom, u ponudi centra je i moderni servis za sve vrste vozila u kojemu možete svoje vozilo i redovno servisirati. Svi prodajno-servisni centri u mogućnosti su ponuditi  visokokvalitetne rezervne dijelove, gume i auto opremu, kao i usluge kompletnog servisa za osobna i laka dostavna vozila.

Pratite nas i na facebooku.

  • Svi podaci koje sadrži ovaj oglas služe isključivo u svrhu pružanja informacija i iz tog razloga nisu moguća nikakva pravna potraživanja. Izražene cijene uključuju sva zakonska davanja (poreze i trošarine). U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne.

 

 
w Povratak na vrh