U MAN Centru Zagreb, sjedištu tvrtki MAN Importer Hrvatska i Auto Hrvatska Prodajno servisni centri, u četvrtak, 28.5.2015. u 12 sati održana je svečana primopredaja novih 15 tegljača MAN TGX 18.440 4x2 BLS Efficient Line Euro 6 tvrtki Ricardo, koji će zaokružiti investicijski ciklus od čak 50 MAN kamiona u ovoj godini, što Ricardo d.o.o. potvrđuje najpropulzivnijim prijevoznikom ne samo u Hrvatskoj, već i u čitavoj regiji.

Nakon protekle serije isporuka 30 MAN tegljača u periodu od rujna 2013. do travnja 2014. godine, u 2015. godini Ricardu je isporučeno još 50 MAN tegljača MAN TGX 18.440 4x2 BLS Efficient Line u Euro 6 tehnologiji motora.

Prva ovogodišnja isporuka novih dvadeset tegljača MAN TGX 18.440 4x2 BLS Efficient Line Euro 6 održana je 25. veljače 2015. na lokaciji Stanice za tehnički pregled u vlasništvu tvrtke Ricardo u Bilju. Tegljači su bili opremljeni poluprikolicama sa ceradom marke Schmitz Carogbull, uz dvije cisterne za prijevoz tekućina.

Druga isporuka na istoj lokaciji upriličena je 29. travnja 2015. Novi tegljači bili su opremljeni Schmitzovom nadogradnjom za prijevoz žitarica, logistički oslikani oznakama Belja, a namijenjeni za prijevoz žitarica s polja do silosa, odnosno od silosa do destinacije kupca, bilo u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Posljednjih 15 MAN tegljača koji se isporučuju u Hrvatskom Leskovcu opremljeni su hladnjačama Schmitz Cargobull i rashladnim uređajima Thermo King te namijenjeni za međunarodni prijevoz roba u hladnom režimu. Nakon svečanog potpisivanja primopredajnog zapisnika od strane suvlasnika Milana Vrdoljaka i Darka Rimca ispred Ricardo d.o.o., te predstavnika Auto Hrvatske Velimira Marovića (direktor MAN Importera Hrvatska d.o.o.) i Marija Fabeka (direktor Auto Hrvatska PSC d.o.o.), ispred impresivne slike od 15 kamiona upriličena je predaja simboličnih plaketa i zahvala na suradnji s obje strane.

  
w Povratak na vrh