ŠKODA Fabia kompaktna je i izuzetno okretna, a nudi prostranost i udobnost kakve od malog gradskog vozila ne očekujete. Zbog nje ćete jednostavno voljeti gradsku vožnju.

Uz financiranje putem Porsche Leasinga možete ju imati za već od 77.800 kuna, uz uštedu na redovnom servisu do čak 9.300 kuna te uz doživotno mobilno jamstvo.

Detalje ponude pročitajte u nastavku i požurite iskoristiti ovu odličnu ponudu!

 

TARIFA Škoda Top Bonus 07/2017. - informativna ponuda za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke ŠKODA s PDV-om u iznosu za model Fabia od 5.000 kn i redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. do maksimalno 105.000 km. Primjer izračuna operativnog leasinga: mjesečna rata sa servisom: 1.080 kn; predujam naknade: 0%; trošak obrade: 1,45%; ostatak vrijednosti: 40%; rok financiranja: 60mj.; godišnja km: 10.000 km; ukupna naknada za leasing: 65.338 kn. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 60 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Slika automobila je simbolična. Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2, za model Fabia Simply 1.0 TSI 60 KS/44 kW: 4,9 l/ 100km, 110 g/km. Vrijednost potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme. 

Kontaktirajte prodajno-servisni centar u Karlovcu ili u Zadru!

 
w Povratak na vrh