Prezentacijom proizvoda i usluga iz svog bogatog asortimana, Poslovna grupa Auto Hrvatska, obilježila je iznimni jubilej - punih 65 godina uspješnog poslovanja. Tvrtka s dugom tradicijom trgovine i održavanja motornih vozila kroz sve ove godine dokazala se kao pouzdan poslovni partner što ju je u konačnici i dovelo na rang listu najuspješnijih trgovačkih društava.

Danas na 24 lokacije u Hrvatskoj, BiH i Makedoniji zapošljava oko 650 zaposlenika i sinonim je za mobilnost, kompetenciju i konkurentnost na području proizvoda i usluga iz auto struke. Korisnici, poslovni partneri, vozači i svi drugi posjetitelji koje zanimaju noviteti u auto industriji mogli su se u sklopu Auto Hrvatska Road Show 65 prezentacija uvjeriti  u cjelovitost i širinu ponude. Prezentaciju u Zagrebu posjetila je i visoka delegacija iz MAN Truck&Busa predvođena članom Uprave Heinz-Jürgen Löwom koji je u prigodnom govoru istaknuo dugogodišnju odličnu suradnju dviju kompanija.

Članice Poslovne grupe, u suradnji s dobavljačima i poslovnim partnerima, predstavile su novosti iz svijeta poznatih brendova auto industrije. Uz program gospodarskih vozila MAN i Neoplan, posjetitelji su se mogli upoznati s Otokar autobusima, Ford i Fiat Professional lakim gospodarskim vozilima, te Ford, Mazda, Audi, VW i Škoda automobilima. Continental i Pirelli predstavili su gume, Valvoline, Castrol i Shell ulja, Banner akumulatore, Febi i Diesel Technic široku ponudu dijelova za gospodarski program, Mahle turbine, Lago dijelove karoserije, a Dometic parkirne klima-uređaje i dodatnu opremu za kamione.  Stertil Koni, Bosch i Josam pokazali su program servisno-garažne opreme, a KS Tools alate. Auto Hrvatska pruža i usluge obnove turbopunjača, a u suvremenom Bosch Diesel centru obnovu injektora i visokotlačnih pumpi. Obnova kočionih čeljusti radi se u sklopu programa Teiler - kućne marke Auto Hrvatske.

Veliku pozornost posjetitelja privukli su MAN kamioni s različitim nadogradnjama te posebno atraktivni tegljači iz Auto Hrvatska 65 edicije. MAN je već jedanaest godina za redom najprodavanija marka u Hrvatskoj u segmentu novih gospodarskih vozila. Predstavljeno je i novo 2-godišnje jamstvo na MAN originalne dijelove, MAN ecoline dijelove te MAN dodatnu opremu. Zainteresirani su se i uživo mogli uvjeriti zašto je novi Neoplan Tourliner osvojio jednu od najcjenjenijih svjetskih dizajnerskih nagrada ili zašto je Neoplan Skyliner već 50 godina sinonim za katne autobuse visoke turističke klase. Ponudu vozila pratio je Porsche leasing s povoljnim uvjetima financiranja.

Posjetitelji su Auto Hrvatsku detaljnije mogli upoznati i kroz izložbu na kojoj su prikazane različite zanimljivosti, ilustracije, članci, oglasi i fotografije iz duge i bogate povijesti kompanije i povijesti automobilizma na ovim prostorima od 1952. godine do danas.

 

 
w Povratak na vrh