Bosch Diesel Centar u Hrvatskom Leskovcu pruža usluge dijagnostike, servisa i popravaka osobnih i gospodarskih vozila a opremljen je najmodernijom opremom i alatima za visokotlačne pumpe, brizgaljke i injektore. S dugogodišnjim servisnim iskustvom, praćenjem tehnologija te redovnim teorijskim i praktičnim servisnim školovanjima od strane Bosch stručnjaka, djelatnici Auto Hrvatske PSC su u potpunosti spremni prihvatiti svako vozilo u Bosch Diesel Centar.

 

 Usluge Bosch Diesel Centra uključuju:

  • popravak dizel komponenti uz quality scan kontrolu,
  • reparaciju injektora i pumpe za ubrizgavanje,
  • održavanje dizel sustava sukladno uputama i specifikacijama proizvođača i
  • ispitivanje i popravak Common-Rail injektora i sustava.

 

 

U sklopu Bosch Diesel Centra, uz navedene usluge nudi se i usluga reparacije turbopunjača iz programa osobnih i gospodarskih vozila, brodskog i industrijskog programa. Uz samu prodaju, reparacija turbine može se naručiti u svim centrima poslovne grupe Auto Hrvatska ovlaštenima za održavanje osobnih i gospodarskih vozila pojedinih marki, kao i drugim ovlaštenim radionicama.

U roku 48 sati od prijave i detekcije kvara, reparirani turbopunjač može se dostaviti na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i ugraditi u ovlaštenom servisnom centru. Jamstvo na reparirane turbopunjače je 12 mjeseci ukoliko se ugrade u ovlaštenim radionicama proizvođača vozila ili sukladno uvjetima u Jamstvenom listu, o kojima se stranke mogu informirati na svim našim lokacijama.

Reparacijom turbopunjača može se uštedjeti 40-70% u odnosu na novi. Ujedno doprinosi zaštiti okoliša i globalnom održivom razvoju. Na centralnom skladištu nalazi se velik izbor turbina za osobna i gospodarska vozila, dok je za turbopunjače kojih trenutno nema na lageru mogući rok isporuke 1-3 dana. Za svaki turbopunjač na raspolaganju je odgovarajući set za ugradnju.

Stručni servisni timovi u Auto Hrvatskoj educirani su za održavanje, ugradnju i zamjenu turbopunjača i pripadnih servisnih setova pomoću specijalnih alata za popravke kamiona i autobusa raznih proizvođača, kao i za osobna vozila.

Postupak reparacije turbopunjača možete pogledati ovdje.


Kontakt:
Auto Hrvatska Bosch Diesel Centar, Zastavnice 25 a, Hrvatski Leskovac.
Telefon 01 6449 910 ili e-mailom na bdc@autohrvatska.hr .
Radno vrijeme radnim danom pon - pet 8 – 16 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

 
w Povratak na vrh