Zahvaljujući posebnim LED karakteristikama, SCANGRIP COLOUR MATCH je upravo savršen za bilo koju boju, polirane odnosno površine u pripremi za lakiranje što ga čini jedinstvenim na tržištu.

Snažni COLOUR MATCH proizvodi su dizajnirani za korištenje u lakirnicama. Opremljene su zamjenjivim staklenim lećama koje su otporne na sve tekućine koje koristite u svakodnevnom čišćenju. Dugotrajan rad svjetiljki COLOUR MATCH vam omogućuje da završite posao bez prekida; zbog prazne baterije i punjenja iste te na taj način štedi vaše vrijeme. Kako SUNMATCH tako i MULTIMATCH su u potpunosti otporni na vodu i prašinu i udovoljavaju i najekstremnijim radioničkim uvjetima.

Scangrip Danska - početak daleke 1906. godine te razvoj tehnologije i konstantna ulaganja u dizajn i inovaciju, čine ovu firmu pionirom u novitetima svjetlosne opreme. Prijenosni reflektori
sa najnovijom tehnikom LED osvjetljenja i neograničenom mobilnosti (akumulatorski reflektori). Primjena na lokacijama gdje buka i struja nemaju pristup kao npr. intervencije u urbanim
zonama, gdje buka agregata nije opcija.

Inovacija iz Danske
• Kompletan asortiman za sve potrebe vaše radionice
• Specijalisti za rješenje u automotiv industriji
• Tehnološki najnaprednija rješenja
• Fokus na dizajn i funkcionalnost
• Patentirani dizajn

Više informacija o asortimanu alata slobodno se obratite na alati@autohrvatska.hr ili telefonski na navedene kontakte po centrima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu.

 
 
w Povratak na vrh