Ove nedjelje, 30. prosinca mnoštvo zaljubljenika u kazališnu dramu koji su prisustvovali svečanoj premijeri predstave Svaki tvoj rođendan u Hrvatskom narodnom kazalištu, mogli su vidjeti izloženog novog Peugeot 508 koji je krasio ulaz Hrvatkog Narodnog kazališta.

Novi Peugeot 508 stiže na hrvatsko tržište u ožujku 2019. Novi PEUGEOT 508 mijenja sve. S novom niskom i kompaktnom konstrukcijom, novim oštrim i snažnim dizajnom, sa spektakularnom unutrašnjosti koja dolazi s jedinstvenom izvedbom sustava PEUGEOT i-Cockpit®, novi Peugeot 508 obećava intenzivne doživljaje. Njegove uzorne vozne osobine, novi motori, tehnološka oprema, ali i generacijski skok u kvaliteti čine novi PEUGEOT 508 svjetskim predvodnikom uspona u višu klasu marke.

Poslovna grupa Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marke Peugeot. U sklopu Poslovnog centra Heinzelova na adresi Heinzelova 70, u četvrtak, 6. prosinca otvoren je novi Peugeot prodajno-servisni centar opremljen prema najvišim Peugeot standardima kvalitete i funkcionalnosti.

U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Peugeot i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 450m2 salonskog prostora te 450m2 servisnog prostora uključujući i praonicu vozila.

 
w Povratak na vrh