Svi zainteresirani partneri, korisnici usluga servisne radionice KAM i BUS Importera i novinari mogli su se prijaviti za probnu vožnju dva nova F-MAXa na poligonu Centra varne vožnje, kao i modela Cargo 1848T.

AMZS Centar sigurne vožnje na Vranskom je najsuvremeniji poligon za vožnju u Sloveniji, koji ispunjava najstrože europske standarde, a također je usklađen sa zahtjevima slovenskog zakonodavstva (Zakon o vozilima). 

Nakon prezentacije inovativnih detalja u konstrukciji i dizajnu novog modela kamiona koji je krajem 201. godine osvojio najprestižniju nagradu Međunarodni kamion godine 2019 na tržištu gospodarskih vozila na sajmu IAA u Hannoveru, svi zainteresirani su uz dokaz vozačke dozvole C kategorije mogli isprobati vožnju u stvarnim uvjetima na poligonu, u društvu instruktora. Uz brojne pohvale za performanse vožnje, tihi rad i udobnost kabine, dodatan interes izazvala je ConnecTruck tehnologija za bežično povezivanje s aplikacijama u serijskoj opremi, kao i općenito odlična startna opremljenost.

U sklopu prezentacije vozila kolege su odgovarali na pitanja o tehničkim karakteristikama, performansama i održavanju vozila, uslugama servisa koje se nude u servisnoj radionici na adresi Celovška cesta 492, Ljubljana- Šentvid, kao i velikom izboru rezervih dijelova, s naglaskom na reparirane Bosch injektore i pumpe, kočione čeljusti te kompletan program rema.germany asortimana koji obuhvaća gotove agregate i sklopove za sve marke gospodarskih vozila (MAN, Volvo, Scania, MB, Iveco, DAF, Renault) s mogućnošću ugradnje u vozilo. 

Ponosni dobitnik nagrade “Međunarodni kamion godine 2019”, novi tegljač F-MAX spreman je za put oko svijeta. Modernim dizajnom, udobnošću, sigurnošću, snagom i inovativnom tehnologijom, novi F-MAX poziva vozače u potpuno novi svijet!

Uz prednosti velike kabine širine 2,5 m s potpuno ravnim podom i snagom motora od 500 KS, niskom potrošnjom goriva i troškovima održavanja smanjuje ukupne troškove vlasništva vozila (TCO). Nakon pet godina istraživanja i razvoja, uspješno odrađenih 5 milijuna kilometara cestovnih testova u 11 zemalja na četiri kontinenta, F-MAX postavlja nova mjerila u međunarodnoj transportnoj industriji.

 
w Povratak na vrh