T-Roc je nova faca u gradu.
Samouvjeren, ekspresivan, uzbudljiv, on je crossover sa stavom.

Kompaktan izvana, prostran iznutra, savršeno se uklapa u gradski život ili u veliku avanturu. Ovaj novi crossover objedinjuje dominantnost koja je svojstvena SUV vozilima i dinamičnost kojom se odlikuje kompaktni hatchback: harmoničan savez avangardnog dizajna i iznimne funkcionalnosti.

Novi član SUV obitelji marke Volkswagen pretpremijerno je predstavljen u samom centru Zagreba tijekom najboljeg božićnog sajma u Europi – od 1. prosinca bio je zazidan u blokovima leda u Bogovićevoj. Njegov neukrotiv karakter nije mogao dočekati svoje službeno uvođenje na hrvatsko tržište u siječnju 2018. godine te je žarkom željom i energijom kojom isijava otopio led kojim je bio okružen. Novi T-Roc probio je led i krenuo u pretprodaju od 13. prosinca 2017. s cijenom već od 144.800 kn. 

Možete ga potražiti u prodajno servisnim centrima u Karlovcu i u Zadru.

Njegov samouvjeren nastup u potpunosti je opravdan: u svom segmentu T-Roc je liga za sebe. Dio njegove serijske opreme čine sustavi Front Assist sa City funkcijom kočenja u slučaju nužde i prepoznavanjem pješaka, sustav zadržavanja vozila unutar vozne trake Lane Assist te sustav za prepoznavanje umora vozača.

Pregled činjenica – novi T-Roc 

  • T-Roc marke Volkswagen: novi crossover spaja suverenost SUV-a s dinamikom kompaktnog hatchback modela
  • Progresivni dizajn modela T-Roc: avangardne linije, područje krova u stilu coupéa, markantno širok prednji dio vozila, atletske proporcije
  • Ofenziva SUV modela: Volkswagen modelom T-Roc dopunjuje spektar novih SUV vozila, koji se sastoji od modela Tiguan, Tiguan Allspace, Atlas i Teramont
  • Prognoza za SUV: sa sljedećim modelom Touareg, malim T-Crossom i električnim modelom I.D. CROZZ uslijedit će tri dodatna nova SUV-a
  • Automatska sigurnost: širok spektar sustava potpore; sustavi Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi i Lane Assist u sklopu serijske opreme
  • Digitalizacija i umreženje: opcijski infotainment sustavi sa staklenim pokrovom i nova generacija kombiniranog instrumenta Active Info Display.
  • Šest TSI-a i TDI-a: učinkoviti turbomotori sa spektrom snage od 85 kW / 115 KS1 do 140 kW / 190 KS1.
  • 4MOTION plus DSG: motori od 190 KS sa serijskim pogonom na sve kotače 4MOTION i 7-stupanjskim DSG mjenjačem.
  • Optimalna konstrukcija zahvaljujući MQB sustavu: izvana kompaktan, iznutra iznimno prostran – model s pet sjedala s jednim od najvećih prtljažnika u klasi (445 litara).
  • Po vašem ukusu: T-Roc Design i T-Roc Sport omogućuju maksimalnu individualizaciju.

T-Roc ukida granice svoje klase

S novim modelom T-Roc Volkswagen unosi dinamiku u segment kompaktnih SUV modela. Crossover koji spaja suprotne aspekte – performanse i udobnost, emocionalnost i
racionalnost, urbani stil života i raznovrsne karakteristike svestranog talenta. Ovi parametri različitih automobilskih svjetova stapaju se u novu, kompaktnu mobilnost, u Sport Utility Vehicle-SUV.

Karizmatični SUV

T-Roc je novo lice u mnoštvu modela. Model s 4 vrata, po želji dostupan s prednjim pogonom ili pogonom na sve kotače (pogon na sve kotače uključuje funkciju 4MOTION Active Control u sklopu serijske opreme), spaja suverenost SUV modela s agilnošću sportskog kompaktnog vozila; automobil koji se jednako dobro snalazi u urbanom svijetu i na dužim dionicama.

Atletske vanjske dimenzije i progresivni vanjski dizajn na raspolaganju imaju jedanaest vanjskih boja, četiri boje krova i ukupno 24 kombinacije boja.
U unutrašnjosti vozila spojene su avangarda i visoka funkcionalnost. Model s 5 vrata dolazi s prtljažnikom od 445 litara (najvećim u segmentu), sedam različitih dekora u boji te cockpitom koji je u velikoj mjeri digitaliziran i umrežen. T-Roc je naime prvi SUV u klasi s opcijskim digitalnim instrumentima Active Info Display nove generacije. Zajedno s infotainment sustavima u staklenom dizajnu na taj način nastaju digitalno vidno polje i razina rukovanja. Tome odgovara nova, umrežena matrica iz ponude „Volkswagen Car-Net“
sa svojim aplikacijama i mobilnim online uslugama.

Šest učinkovitih turbomotora.

U pretprodaji se nalaze tri benzinska (TSI s 85 kW / 115 KS; 110 kW / 150 KS i 140 kW / 190 KS) i jedan dizelski motor (TDI sa 110 kW / 150 KS1). Uslijedit će dva dodatna TDI1 motora. Svih šest motora odlikuje se turbopunjenjem i izravnim ubrizgavanjem. Osnovni model T-Roc 1.0 TSI1 sa snagom od 85 kW i prednjim pogonom uključujuće sustav nadzora okoline „Front Assist“ sa City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka, multikolizijsku kočnicu i potporu zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist“. Namještanja sustava potpore te komfornih i infotainment sustava mogu se pohraniti preko serijske funkcije personalizacije, pozvati putem ključa vozila i na taj način prilagoditi dotičnom vozaču.

Službeno lansiranje modela T-Roc na hrvatsko tržište kreće u siječnju 2018. godine.

Ova su SUV vozila tako uspješna zato što uz kompaktne vanjske dimenzije raspolažu visokom funkcionalnošću i povišenim položajem sjedala te istovremeno izgledaju vrlo dinamično. U modelu T-Roc vozač i suvozač sjede 572 mm iznad ceste, dok visina sjedala u stražnjem dijelu vozila iznosi 618 mm. Konceptualno gledano, novi Volkswagen idealno odgovara na zahtjeve vozača automobila koji se često nalaze u gradskom prometu. T-Roc se fokusira na obitelji koje cijene njegovu fleksibilnost, svestrano angažiranog samca ili na parove čija su se djeca već odselila iz obiteljske kuće. Ono što je zajedničko ovim ciljnim skupinama jest činjenica da su u potrazi za SUV-om koji je kompatibilan s urbanim svijetom, koji je zabavan na svakom kilometru i čiji dizajn odiše odvažnim stilom. T-Roc se s ovim izazovima suočava svojim izvrsnim komforom, visokim položajem sjedala, inovativnom sigurnošću, fleksibilnom unutrašnjošću, visokom pouzdanošću i jedinstvenim DNK-om dizajna. Tako novi T-Roc ukida granice svoje klase te pritom prerasta u suvremenog pratitelja kroz urbani svijet koji vikendom suvereno svladava i obiteljski izlet.

 

 
w Povratak na vrh