U organizaciji Auto Hrvatske prodajno-servisni centri izgrađen je novi objekt za prodaju i servis gospodarskih vozila u Ulici Sv. L. B. Mandića 31 e, u blizini dosadašnje lokacije. Djelatnici, servisna oprema i skladište preseljeni su i započeli su s radom na novoj adresi, a povećani kapaciteti traže nove automehaničare.

U novom centru na ukupno 1.530 m2 i parceli od 11.207 m2 proširen je uredski i prodajni prostor, dok je servisni prijem uređen prema MAN-ovim standardima i detaljno propisanim servisnim procedurama. Uslijed povećanja kapaciteta servisnog dijela na 4 ulaza, radionica je dodatno opremljena kranskom dizalicom i određenim novim specijalnim alatima i opremom koju nije bilo moguće instalirati u starom objektu. Kvalitetnija i brža usluga u segmentu održavanja i popravaka vozila pridonijet će još višoj razini usluge našim korisnicima, a povećani servisni kapaciteti otvaraju nova radna mjesta za automehaničare.

Centar je izgrađen prema zakonskim i ekološkim normama o zaštiti okoliša i pravilnom zbrinjavanju otpada, uz redovne interne nadzore, sve sukladno normama kvalitete ISO 9001:2015 za upravljanje procedurama, ISO 14001:2015 za upravljanje okolišem i ISO 50001:2011 za energetsku učinkovitost.

Posebna briga posvećena je edukaciji zaposlenika za poboljšanje kvalitete naših usluga i aktivnosti pomoću primjene novih tehnologija - učinkovitiji nadzor i upravljanje potrošnjom električne energije, sustavima grijanja/hlađenja/ventilacije i LED rasvjeta, koje direktno utječu na poboljšanje uvjeta rada zaposlenika u servisnoj radionici.

 
w Povratak na vrh