Češki najbolji model u brendiranoj floti vozila opremljen je gumama ContiEcoContact 5 i ContiPremiumContact.

Eco guma objedinjuje kratak kočioni put s niskim otporom kotrljanja; guma ContiPremiumContact 5 nudi alternativu za superiorno upravljanje

Nova Škoda Superb upravo ide prema izložbenim salonima, opremljena gumama Continental. Ovaj češki brend automobila je odobrio gumu ContiEcoContact 5 i ContiPremiumContact 5 kao originalnu opremu za svoj najbolji model. Obje gume veličine 215/55 R 17 V se sada isporučuju u tvornicu Škoda u Kvasiny, gdje se Superb i proizvodi. Škoda je odabrala gume Continental jer objedinjuju nizak otpor kotrljanja sa sigurnom i udobnom vožnjom i postizanjem velike kilometraže. Odobrenjima iz Škode također se postiže efikasna logistika, jer se gume ContiEcoContact 5 za potrebe Škode Superb proizvode u Continentalovoj tvornici guma u Otrokovicama, tek otprilike 180 km od tvornice automobila.

Ljetna guma ContiEcoContact 5 je konstruirana za nizak otpor kotrljanja, a istovremeno pruža kratak kočioni put na mokrim i na suhim cestama, u kombinaciji s preciznim upravljanjem – koje nije ništa manje kod visokih brzina. Postojanje dviju guma s različitim mogućnostima za vozilo iz istog segmenta, znači da proizvođač automobila i kupac imaju mogućnost snažnijeg fokusiranja na efikasnost potrošnje goriva ili na upravljanje, kad dodabiru gume koje odgovaraju njihovim pojedinačnim potrebama.

Škoda vozila potražite u Auto Hrvatskoj u Škoda centru na adresi Ratka Mačeka 18 u Karlovcu.

Cjelokupnu ponudu guma i cjenik pogledajte ovdje.

 

 
w Povratak na vrh