Danas, 29.5.  u 10 sati na stazi Oryx centra održao se TOP Gear brzinski spektakl na kojemu se nekolicina sretnika imala priliku voziti sa tajanstvenim vozačem - Stigom.

Za poseban doživljaj vožnje zaslužne su i Toyo Tires gume na kojima je Stig izvodio vratolomije u Audiju R8 i priuštio suvozačima nezaboravno iskustvo!

Na samom Top Gear LIVE showu, koji će se održati 3.7. u Areni Zagreb, posjetitelji će imati priliku upoznati se sa cjelokupnim asortimanom  vrhunskih Toyo Tires guma japanske kvalitete  na velikom izložbenom prostoru Auto Hrvatske  i uvjeriti se zašto je Stig odabrao Toyo Tires gume za svoj performance.

Toyo Tires gume jamče visoku razinu stabilnosti vozila u zavojima, odličan prijenos sila kočenja i ubrzanja i smanjenu potrošnju goriva.
Asortiman guma japanske kvalitete, obuhvaća širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim natjecanjima, gume za SUV i 4x4 vozila te ekološke Proxes Nano energy gume. Toyo Tres su prepoznate kao best buy gume  jer nude optimalan sklad između kvalitete i cijene.

Od 10.-17.5. svim kupcima Toyo Tires guma uz kupnju i montažu u prodajno-servisnim centrima AH Servisima,  poklanjamo Toyo majicu proizvedenu u limitiranoj količini. Svi kupci Toyo Tires guma moći će sudjelovati u Toyo kvizu znanja i pokušati osvojiti karte za vrhunski spektakl Top Gear u Areni Zagreb. Kviz će biti objavljen na Internet stranici www.ahservis.hr, 18.5. Prvih 5 natjecatelja koji odgovore točno na sva pitanja osvajaju po 1 ulaznicu.

 
w Povratak na vrh