Pronaći kvalitetno rabljeno vozilo uvijek je velik izazov za kupca. Rabljena vozila TopUsed provjerena su, pouzdana i potvrđena na tržištu, a stručnjaci MAN-ove usluge TopUsed – iskusni u traženju vozila adekvatnih za najrazličitije namjene – mogu ponuditi cjelokupno rješenje, uključujući prilagodbe i preinake vozila prema specifičnim potrebama kupca.

Pri kupnji rabljenog vozila mudra je investicija dokupljeno jamstvo MAN TopUsed. Korisnik također može odlučiti o tome koji mu opseg usluga najbolje odgovara. Dokupljeno jamstvo za rabljeno vozilo moguće je dokupiti isključivo prilikom prodaje vozila putem organizacije TopUsed.

Kupac može odabrati dokupljeno jamstvo TopUsed za pogonsku grupu, pri čemu korisnik jamstva ne sudjeluje ni u kakvim troškovima (MAN preuzima 100 posto troškova za rad i rezervne dijelove) ili dokupljeno jamstvo TopUsed za kompletno vozilo, pri čemu korisnik jamstva tijekom cijelog trajanja sudjeluje s 20 posto u troškovima za rad i rezervne dijelove (uključujući moguće popravke na pogonskoj grupi) s različitim periodima zakupa. Moguća je i kombinacija s pojedinačnim servisnim ugovorima.

TopUsed dokupljeno jamstvo za pogonsku grupu (0% participacije korisnika jamstva)

MAN TGL

6 mjeseci - Ukupna kilometraža do 400.000 km 1)
12 mjeseci - Ukupna kilometraža do 380.000 km 1)
24 mjeseca - Ukupna kilometraža do 360.000 km 1)

MAN TGX / TGS 4x2 / 6x2

6 mjeseci - Ukupna kilometraža do 710.000 km 1)
12 mjeseci - Ukupna kilometraža do 800.000 km 1)
24 mjeseca - Ukupna kilometraža do 950.000 km 1)

1) Ovisno o početnoj kilometraži za odabrane tipove vozila.

TopUsed dokupljeno jamstvo za kompletno vozilo (20% participacije korisnika jamstva)

MAN TGX / TGS 4x2 / 6x2

6 mjeseci - ukupna kilometraža 610.000 km 1)
12 mjeseci - ukupna kilometraža 700.000 km 1)
24 mjeseca - ukupna kilometraža 850.000 km 1)

1) Ovisno o početnoj kilometraži za odabrane tipove vozila.


Za sve informacije slobodno se obratite u našu najbližu poslovnicu u Hrvatskoj

 

TOP-KVALITETA
Povjerenje u stručnjake. Sva vozila detaljno se provjeravaju prije nego što se ponude kao vozila MAN TopUsed. Bez obzira na to je li riječ o novijim ili starijim rabljenim gospodarskim vozilima, kod nas dobivate najbolju kvalitetu za dobru cijenu. Za još veću sigurnost, tu je oznaka kvalitete MAN TopUsed.

TOP-SAVJETOVANJE
Zadovoljstvo korisnika prije svega. Vaš partner MAN TopUsed kompetentno vas savjetuje da biste pronašli optimalno vozila za svoje potrebe, no nudi i dodatnu pogodnost: savjetovanje o specijalnim sistemskim rješenjima, individualnoj prilagodbi vozila ili potrebnoj nadogradnji, bez obveze.

TOP-IZBOR
MAN TopUsed najšira je ponuda rabljenih gospodarskih vozila. Osim što diljem svijeta nudi najveću ponudu rabljenih vozila marke MAN i Neoplan, mreža MAN TopUsed nudi i vozila svih ostalih relevantnih marki, kao i prikolice i poluprikolice.

TOP-FINANCIRANJE
Služba MAN financiranja u Hrvatskoj. Odlučite se za individualno prilagođeno financijsko rješenje, koje precizno poznaje branšu. Od naših stručnjaka u Hrvatskoj dobit ćete najbolji savjet.

TOP-SERVIS
24/7 uz vas, uvijek i svuda. S više od 2000 servisnih radionica u svijetu osiguravamo najmanju udaljenost do radionice, brzu dijagnostiku, brzo otklanjanje kvara i kratko vrijeme stajanja. Najmodernija oprema, originalni rezervni dijelovi, specijalni alati, kao i stručno osoblje osiguravaju prvoklasnu uslugu. Dostupni smo putem usluge MAN Mobile24 – 24 sata dnevno i 365 dana u godini na jedinstvenom telefonskom broju 00385/99 499 4700.

 
w Povratak na vrh