MAN originalni dijelovi ecoline su već korišteni MAN originalni dijelovi iz MAN vozila koji su u potpunosti reparirani prema standardima za MAN originalne dijelove.

To uključuje

  • temeljito čišćenje
  • precizno ispitivanje
  • pažljivu preinaku kao i
  • zamjenu svih potrošnih dijelova.

Zbog takvog intenzivnog repariranja kvaliteta MAN originalnih dijelova ecoline odgovara kvaliteti novih MAN originalnih dijelova, pa za njih vrijedi i jednako jamstvo od 24 mjeseca.

Za vozila starija od 4 godine preporučuju se dijelovi iz MAN ecoline linije proizvoda jer omogućuju isplativo održavanje vozila u skladu s njegovom aktualnom vrijednošću. Povoljniji troškovi popravka i održavanja vozila smanjuju ukupne troškove eksploatacije vozila (TCO), a to posebno vrijedi za vozila u tzv. drugoj i trećoj životnoj dobi vozila.

Ecoline dijelovi pouzdani su jer ispunjavaju iste specifikacije kao i novi MAN originalni dijelovi, te čuvaju vrijednost vozila jer ono ostaje MAN cijeli svoj vijek.

Repariranje starih dijelova je i ekološki prihvatljivo jer se smanjuju troškovi proizvodnje, potrošnja energije i emisija CO2 te na taj način štedi okoliš. Asortiman ecoline dijelova obuhvaća više od 3500 proizvoda, te se stalno proširuje.

S MAN originalnim dijelovima ecoline mogu se ostvariti značajne uštede i istovremeno doprinijeti zaštiti okoliša.

 

 
w Povratak na vrh