MAN je devetu godinu za redom najprodavanija marka kamiona u Hrvatskoj s rekordnim tržišnim udjelom od 40%. Tržište je, u odnosu na 2013. godinu, značajno poraslo pa je krajnji rezultat 844 novih registracija. Ukupnom rezultatu tržišta MAN kamioni pridonijeli su sa 342 komada, dok su se na drugom i trećem mjestu našli Iveco sa 128 i Volvo sa 117 komada.

Tržište uvezenih rabljenih kamiona u Hrvatskoj, s 1512 komada, veće je od tržišta novih, ali prvo mjesto i ovdje, sa 36% udjela, čvrsto drži MAN. Većina MAN rabljenih vozila na tržište dolazi kroz ovlaštenu prodajnu mrežu i tržišnu marku MAN TopUsed.


Izvještaj TÜV-a već treću godinu zaredom potvrđuje da su MAN kamioni najpouzdaniji. 

Kvalitetu MAN kamiona, potvrđenu i na TÜV-om ispitivanju kvalitete gdje MAN već tri godine za redom ostvaruje najbolje rezultate, prepoznali su i na domaćem tržištu. Usmjerenost na učinkovitost i smanjenje potrošnje, te odlična podrška kroz kompetentnu i rasprostranjenu MAN prodajno servisnu mrežu dodatna je vrijednost za vlasnike MAN kamiona u Hrvatskoj.

TÜV Report Nutzfahrzeuge 2014. pokazuje da najmanje problema na tehničkim pregledima imaju MAN kamioni. Ponovna pobjeda potvrđuje MAN-ovo vodeće mjesto i besprijekornu kvalitetu. Cijeli izvještaj možete pogledati na www.vdtuev.de.

 

 

 
w Povratak na vrh